مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر تشکیل سازمان گردشگری شهرداری به نتیجه نرسیده است

تهران- ایرنا- رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران گفت:براساس مصوبه شورای شهر قرار به ایجاد سازمان گردشگری شهرداری تهران بود اما با گذشت یکسال از این موضوع، هنوز به جواب نرسیده ایم و همچنان پیگیر تشکیل این مجموعه هستیم.

به گزارش ایرنا، سید احمد علوی روز سه‌شنبه در یکصدمین جلسه این شورا، به برگزاری مناسب و استقبال شهروندان از جشنواره ایران عزیز اشاره کرد و از برنامه ریزی مناسب دست اندرکاران این رویداد هم از نظر زمانی و هم مکانی، قدردانی کرد.

وی افزود: برگزاری این جشنواره نشان داد که تصمیم گیرندگان حوزه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری کشور می توانند به دور از بهانه ها و با برنامه ریزی مناسب حتی در شرایط کنونی نیز اقدامات موفقیت آمیزی را اجرا کنند و برگزاری چنین رویدادهایی را در زمان مناسب انجام دهند و به خاطر برخی مسائل به تاخیر نیندازند.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران همچنین به اجرا نشدن مصوبه شورای شهر در خصوص ایجاد سازمان گردشگری شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: یک سال است این موضوع را پیگیری می کنیم اما به جوابی نرسیدیم.

علوی تاکید کرد: زمان مدیریت شهری در دوره فعلی به سرعت می گذرد و نباید اجرای یک تصمیم کارشناسی به خاطر مسائل داخلی زیرمجموعه های شهرداری دچار وقفه شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به بازدید از شهرداری ۱۷ تهران و پروژه‌های فرهنگی این منطقه و پروژه باغ راه حضرت فاطمه (س)، اظهار داشت: برغم تذکرات و پیگیری های اعضای شورای شهر همچنان شاهد وجود مشکلات و موانعی برای پروژه باغ راه حضرت زهرا (س) در این منطقه هستیم.
علیرضا نادعلی تاکید کرد: وجود سوله های صنعتی رها شده راه آهن در میان باغ راه عملاً باعث شکل گیری آسیب های اجتماعی نظیر تجمع معتادین در سوله ها و نارضایتی مردم منطقه شده است.
وی افزود: پروژه ای که برای افزایش سرانه های فرهنگی و فضای سبز منطقه برنامه ریزی شده بود اینک با برجا ماندن موانعی که ذکر شد، خود تبدیل به یکی از معضلات مهم منطقه شده است.
نادعلی ادامه داد: به رغم پیگیری های شهردار منطقه و همکارانشان به نظر می رسد رفع موانع موجود نیاز به ورود جدی شهردار تهران و حصول توافقات اجرایی با راه آهن کشور برای به ثمر رساندن این پروژه مهم و گزارش به شورای اسلامی شهر تهران دارد.
وی افزود: چندین سال است شهروندان منطقه ۱۷ و ۱۸ درگیر این موضوع هستند و به شدت فرسایشی شده است و اگر این مشکل میان مدیریت شهری و راه آهن حل شود می تواند کمک بزرگی به شهروندان تهرانی باشد و امیدوارم نفع مردم در نظر گرفته شود.

ضرورت اتصال سامانه شهرداری به پاکنا
 

علی اصغر قائمی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه این شورا در خصوص ارائه سامانه جامع منابع انسانی و سامانه حقوق و دستمزد به سامانه ملی یادآور شد: بر اساس تکالیف در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، همه ارکان دولت و نهادهای عمومی غیردولتی مکلف شده‌اند تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۱ سامانه جامع منابع انسانی و سامانه حقوق و دستمزد خود را، به سامانه ملی پاکنا متصل کنند.
وی افزود: هدف این سامانه شفافیت حقوق و دستمزد و دریافتی‌های کارکنان دولت و نهادهای عمومی غیردولتی است.
قائمی در ادامه نسبت به تاخیر شهردار تهران در انجام این وظیفه تذکر داد و گفت: از آنجا که شهردار تهران، بیش از ۶ ماه تاخیر در انجام این تکلیف قانونی دارد، تقاضا می‌شود دستورات لازم نسبت به اقدام عاجل در انجام این وظیفه قانونی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: از جمله عواقب این ترک فعل، مشکلاتی است که برای آن دسته از کارکنان شهرداری تهران که به نهادهای دولتی مامور یا منتقل می‌شوند، پدید می‌آید، لذا درخواست می‌شود مسئولان مربوطه، سرعت لازم را در انجام تکالیف قانونی فوق داشته باشند.

 تهران تنها ۱۰۰ روز آب دارد و گنجایش پذیرش سکونت جدید را ندارد
 

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نسبت به بحران کم آبی و ضرورت مصرف بهینه آب در تهران، هشدار داد و گفت: متاسفانه بر اساس گزارش مدیر عامل سازمان آب و فاضلاب تهران، اگر باران نیاید و ورودی سدها کاهش داشته باشد و از آبهای زیر زمینی استفاده نشود، ۱۰۰ روز بیشتر تهران آب ندارد و این هشداری برای شهر تهران است.
وی با بیان اینکه واقعیت ها را باید به مردم گفت، اظهار داشت: در سد های اطراف تهران آب وجود ندارد و باید گفت آب نیست.میزان آب ۵ سد اطراف تهران بسیار پایین است.
پیرهادی با بیان اینکه اکنون که در فصل پاییز و زمستان دچار کمبود آب هستیم باید برای فصل تابستان و سال‌های بعد چاره اندیشی کنیم، یادآور شد: چون واقعیت ها را به مردم نمی گوییم، مردم حساسیت موضوع را احساس نمی کنند.
وی تاکید کرد: بسیاری از مجموعه‌های دولتی و نهادهای عمومی از جمله شهرداری باید برای مصرف بهینه آب و برق اقدامات لازم را انجام داده و مبحث ۱۶ و ۱۹ ساختمان را اجرا کنند.
پیرهادی با بیان اینکه این موضوع را با استاندار تهران نیز مطرح کرده‌ام، اظهار داشت: ابتدا مجموعه‌های دولتی و نهادهای عمومی باید مبحث ۱۶ و ۱۹ را اجرایی و تعیین تکلیف کنند تا پس از آنها از شهروندان بخواهیم این مباحث را اجرایی کنند.
تهران دیگر گنجایش سکونت‌پذیری جدید را ندارد
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با ارایه تذکر دیگری در خصوص بحث سکونت پذیری شهر تهران گفت: از دولتمردان می خواهم نسبت به سکونت پذیری شهر تهران تجدیدنظر کنند چرا که تهران بیش از ۱۰ میلیون نفر گنجایش ندارد.
وی گفت: در شهر پرند حتی با گذر از ۴۰۰ متر به آب نمی رسیم؛ پرند ظرفیت گنجایش بیشتر و آب و برق هم ندارد.
پیرهادی با بیان اینکه مدیر عامل آب و فاضلاب بارها طی نامه های مختلف اعلام کرده است که شهر پرند ظرفیت بیشتر ندارد، گفت: بر اساس اعلام مجموعه آب و فاضلاب، شهر پرند برای سکونت پذیری بیشتر آب و زیرساخت ندارد .

قدردانی از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی

پیرهادی همچنین از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی توسط دولت قدردانی کرد و گفت: تصویب راین آیین‌نامه اتفاق خوبی در حوزه محیط زیست بوده است.
وی تاکید کرد که نخستین بار این که قانون جامعی در بحث محیط زیست تصویب شده است.

ضرورت تدوین برنامه کاهش ترافیک در معابر فرعی
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به حضور سخنگوی دولت در بین دانشجویان، عنوان کرد: وظیفه داریم در خدمت رسانی به دانشگاه ها بیش از این اقدام کنیم.
وی افزود: شهرداری تعاملاتی را با دانشگاه ها دارد که باید افزایش پیدا کند و بتوان خدمات متنوع به دانشجویان ارائه داد.
عباسی با اشاره به مشکل ترافیک در سطح شهر گفت: حجم تردد موجب شده که مبادی فرعی نیز درگیر گره های ترافیکی شوند.
عباسی ادامه‌داد: ضروری است در تقاطع های فرعی که فاقد چراغ راهنمایی هستند برنامه ای را پیش بینی کنند که گره ترافیکی در محلات ایجاد نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha