شمار دستگاه‌های فعال دیالیز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ۶۸ رسید

زاهدان- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: به منظور ارتقاء کمی و کیفی خدمات دیالیز به بیماران کلیوی در ۶ ماه اخیر، تعداد ۱۸ دستگاه دیالیز جدید به بخش‌های دیالیز بیمارستان‌های این دانشگاه علوم پزشکی افزوده شد.

دکتر علی خواجه روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا ارزش این دستگاه ها را بیش‌از ۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با خرید و نصب این دستگاه ها تعداد دستگاه های دیالیز فعال دانشگاه به ۶۸ دستگاه رسیده و به طور حتم ۴۷۲ بیمار نیازمند دیالیز که در منطقه تحت پوشش این دانشگاه زندگی می کنند، شرایط درمانی بهتری را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: عمر مفید یک دستگاه دیالیز در شرایط مطلوب و استاندارد بصورت میانگین قریب به ۳۰ هزار ساعت است و ماهیانه بیش‌از پنج میلیون ریال صرف نگهداری هر یک از این دستگاه ها خواهد شد.

دکتر خواجه هزینه اقلام مصرفی برای انجام یک نوبت دیالیز را نیز بیش‌از هفت میلیون ریال اعلام کرد و گفت: خوشبختانه فرانشیز دیالیز بیماران ایرانی صفر بوده و این عزیزان هیچ مبلغی را بابت دریافت خدمات دیالیز پرداخت نمی کنند.

وی اضافه کرد: البته اتباع غیر ایرانی به دلیل برخوردار نبودن از حمایت های بیمه ای موظف به پرداخت هزینه دیالیز هستند؛ امّا به دلایل انسان دوستانه و مشکلات عدیده مالی این افراد، ترتیبی اتخاذ شده تا صرفا هزینه های مصرفی و تجهیزاتی از آنان اخذ شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هرچند هزینه دیالیز این دسته از بیماران رایگان است اما ۲ تا ۳ نوبت مراجعه به بیمارستان برای دریافت خدمات دیالیز باعث خارج شدن کامل فرد و همراهان وی از چرخه تولید اقتصادی می شود و این موضوع در کنار تامین هزینه های جانبی درمان مشکلات عدیده ای را برای بیماران عزیز ایجاد کرده است.

وی با دعوت از خیرین سلامت برای حضور در این عرصه گفت: بسیاری از خیرین سلامت در تمام دنیا حوزه دیالیز را برای کمک به بیماران و نیازمندان انتخاب می کنند ولی متاسفانه مشارکت خیرین در حوزه دیالیز در استان ما به ساخت مرکز دیالیز بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) توسط خانواده مرحوم شهرکی و اهداء چند دستگاه دیالیز توسط سایر خیرین خلاصه شده است.

وی با اشاره به سنگین بودن هزینه های سرمایه ای و مصرفی بخش دیالیز گفت: از مجموع ۱۸ دستگاه جدید، ۲ دستگاه توسط بنیاد بیماران خاص تامین شده است که لازم است از خدمات خیرخواهانه این بنیاد در این زمینه تشکر کنیم.

در حال حاضر بخش دیالیز در بیمارستان امام خمینی خاش(ره)، بیمارستان خاتم الانبیا(ص) و علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان و بیمارستان رازی سراوان فعال است و به منظور کاهش مشکلات بیماران عزیز ساکن در شهرستان میرجاوه اخیرا بخش دیالیز در بیمارستان دارالشفاء این شهرستان نیز فعال شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha