«مهرداد جهانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به درخواست و مطالبه رانندگان ناوگان حمل و نقل کالای شهرستان ساوه، سامانه اعلام بار مجازی توسط یکی از شرکت های دانش بنیان بومی راه اندازی شد.
وی ادامه داد: این سامانه در قالب یک اپلیکیشن در نسخههای مختلف سیستم عامل گوشیهای تلفن همراه طراحی شده که در بردارنده تمامی داشبوردها و سرویسهای اطلاعاتی لازم برای نوبت دهی و توزیع بار با مشارکت شرکت های حمل و نقل کالا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به بهرهگیری جوامع بشری از فناوریهای نوین در عرصههای مختلف و بهره گیری از ظرفیت خدمات و سرویس های مجازی، این اداره کل نیز در گام نخست نسبت به راه اندازی سامانه اعلام بار مجازی برای استفاده رانندگان ناوگان باری در شهرستان ساوه اقدام کرده است.
جهانی گفت: در صورت حمایت بهرهبرداران از این سامانه و استقبال رانندگان از طرح اعلام بار مجازی، این سامانه به صورت فراگیر در سایر شهرستانهای استان نیز اجرایی می شود.
وی افزود: شهرستان ساوه با برخورداری از سهم ۱۹ درصدی حمل بار از مبدا استان مرکزی، پس از اراک دومین مبدا اصلی بارهای استان به شمار می رود و در شش ماهه نخست امسال یک میلیون و ۸۴۰ هزار تن کالا توسط ناوگان باری ساوه به اقصی نقاط کشور جابه جا شده است که اصلی ترین مقاصد آنها استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی بوده است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل داده است.
نظر شما