به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت ورزش و جوانان، حجتالاسلام والمسلمین مهدی متقیفر درباره تدوین کتابچه تحلیل روند ازدواج و طلاق کشور اظهار داشت: طبق وظایفی که در حوزه ترویج ازدواج و کاهش طلاق در حوزه معاونت جوانان داریم یکی از اتفاقات خوب شناخت روند تحولات ازدواج و طلاق همه استانها کشور به تفکیک شهرستانها بود.
وی با بیان اینکه گزارش روند تحولات ازدواج و طلاق تمام استانها و شهرستانهای کشور از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ به تفکیک شهرستانها و مراکز استانها به صورت کتابچه تدوین و به استانها ارسال شد، گفت: با مراجعه به این کتاب مشخص است که کدام شهرستان در مسیر رشد طلاق و یا کاهش ازدواج قرار گرفته و به سادگی برای آن برنامهریزی و از آسیب پیشگیری کرد.
متقی فر با بیان اینکه کتابچه مربوط به هر استان برای سه نفر در آن استان ( نماینده ولی فقیه و امام جمعه، استاندار و مدیرکل ورزش و جوانان هر استان ) با امضای دبیر شورای عالی جوانان ارسال شد، افزود: برای اینکه بتوانیم در موضوع عملیات ترویج ازدواج و پیشگیری از طلاق یک اتحاد عمل و رویه داشته باشیم و استانداران هم در جریان وضعیت استان و شهرستان های خود باشند این کتابچهها را ارسال کردیم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان تصریح کرد: ستادهای ساماندهی امور جوانان در کل کشور مسائل جوانان به ویژه در حوزه ازدواج و کاهش طلاق را پیگیری میکنند که این اطلس و نقشه راه میتواند به برنامهریزی دقیق در شهرستانهایی که روند تحولات آنها در افزایش طلاق و کاهش ازدواج منفی بوده، کمک کند و ما باید تلاش کنیم در آن شهرستانها تمرکز بیشتری چه در حوزه آموزش و چه در حوزه مشاوره داشته باشیم.
متقیفر اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم برنامهریزی و مسئلهشناسی دقیقتری داشته باشیم، فرایند تحولات آن استان و شهرستان را در ۱۰ سال اخیر بررسی میکنیم به این صورت که در بحث افزایش طلاق یک شهرستان یا استان روبهرشد یا اینکه رو به پایین بوده در حوزه ازدواج هم به همین صورت است این گونه میتوان وضعیت استانها یا شهرستانها را بررسی کرد تا جزو اولویتهای برنامهریزی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در وزارت ورزش و جوانان برای اینکه بتوانیم عملیات و برنامهها را به صورت نقطهزن طراحی کنیم این گزارش را به صورت تحلیل روند تحولات ازدواج و طلاق گردآوری و تدوین کردیم و اکنون روند تحولات ازدواج و طلاق تمام استانها و شهرستانهای کشور از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ به تفکیک شهرستان ها و مراکز استانها کاملا مشخص است.
متقیفر با بیان اینکه به طور قطع پیشگیری در شهرهای کوچک در مسئله طلاق سادهتر از شهرهای بزرگ است، افزود: این گزارشها به ما کمک میکند تا به راحتی برنامهریزی دقیقتری انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در کتابچههای همه استانها، تحلیل روند تحولات ازدواج و طلاق انجام شده، اظهار داشت: خیلی از استانهای کشور که در آمار مقطعی وضعیت خوبی دارند در آمار فرآیندی و روند تحولات، جزو استانهای بحرانی ما قرار میگیرند و ما باید هر چه سریعتر برنامهریزی کنیم تا آنها بعد از چند سال به سرنوشت استانهای توسعهیافته ما دچار نشوند.
نظر شما