به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین زنجیران روز پنجشنبه در همایش گرامیداشت هفته بیمه سلامت در مازندران که در ساری برگزار شد، افزود: تنها ۲ شهر به جمع این طرح اضافه نشدند که امسال این شهرها نیز نسبت به اجرای طرح اقدام خواهند کرد.
وی ادامه داد: با اجرایی شدن این طرح، نسخههای پزشکی بهدرستی نوشته میشود و خطای پزشکی کاهش یابد؛ کشورهایی که این طرح را اجرا کردهاند، توانستهاند، وضعیت سلامت را ساماندهی کنند.
معاون سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک را باید پیشنیازی برای تشکیل و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت بدانیم که تقریبا از سال ۱۳۹۸ کلید خورد. پیش از اینکه اجرای این طرح برعهده سازمانهای بیمهگر پایه گذاشته شود، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقریبا اقدام مفیدی در راستای آن نکرده بود و پس از آنکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۳۹۹، اجرای نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک برعهده سازمانهای بیمهگر پایه گذاشته شد، روند پیشرفت این طرح آغاز شد.
رنجبران با اشاره به هماهنگی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای هیات دولت سیزدهم گفت: این خدمات دولت باعث شده تا ثمرات آن را مردم بچشند.
وی با اشاره به برنامه های حمایتی دولت سیزدهم از بیماران خاص افزود: مردم نگران بیماری صعب العلاج نباشند چرا که دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی پنج هزار میلیارد تومان برای این منظور اختصاص داده است و ۲ هزار میلیارد تومان در قالب وام داده می شود.
معاون سازمان بیمه سلامت ایران یادآور شد: در بحث دارویاری ۴۲ هزار موسسه طرف قرارداد با بیمه سلامت داریم و سعی کردیم پرداختی ها به این موسسات را بروز کنیم و هیچ سند باقی مانده نداریم.
نظر شما