۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 84925068
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶ هزار مگاوات در سال اول دولت سیزدهم به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد

زنجان – ایرنا – مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور گفت: ۶ هزار مگاوات در سال اول دولت سیزدهم به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد درحالیکه خیلی ها باور نداشتند که مدت یک سال، این کار مهم در کشور محقق شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرسول پیشاهنگ روز پنجشنبه در آیین افتتاح رسمی پنج نیروگاه برق حرارتی با ظرفیت یک هزارو ۲۶ مگاوات در زنجان که با حضور رییس جمهور انجام شد افزود: با عنایت خدا و با برنامه ریزی دقیقی که صورت گرفت و با پشتکاری که وزارت نیرو داشت، تولید این ۶ هزار مگاوات انجام شد.

وی ادامه داد: آبروی ۴۰ ساله صنعت برق کشور که در سال قبل مخدوش شده بود، خوشبختانه با کارهای انجام شده به این صنعت برگشت.

پیشاهنگ خاطرنشان کرد: با درایت و برنامه ریزی دقیقی که صورت گرفت، مقرر شده در مجموع  ۳۰ هزار مگاوات برق در طول فعالیت دولت سیزدهم به ظرفیت تولید نیروگاهی در کشور اضافه شود.

وی با بیان اینکه این اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی است که در  یک روز پروژه های تولید هزارو ۲۶ مگاوات برق در کشور افتتاح می شود، اظهار داشت: تا کنون هر چه در این حوزه افتتاح شده با ظرفیت ۱۶۰ و ۲۰۰  و ۲۵۰ مگاوات بوده است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی با بیان اینکه تولید برق در چهار واحد از این پروژه ها، متکی به بخار گاز است، گفت: یعنی این واحدها هیچ سوختی مصرف نمی کنند و از حرارت گاز که به هدر می رفت برای تولید استفاده می کنند که این باعث می شود سالانه به میزان یک میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور صرفه جویی شود. 

پیشاهنگ با بیان اینکه در زمان حاضر ۹۵ درصد تجهیزات صنعت برق کشور ساخت داخل است، گفت: ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور نیز ساخت داخل کشور است و اکنون ما به برخی کشورهای همسایه و حتی نقاط دورتر خدمات فنی و مهندسی در این زمینه صادر می کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ارزش سرمایه گذاری پروژه نیروگاهی که امروز در کشور افتتاح شده، حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش ایرنا، پنج واحد نیروگاه برق حرارتی روز پنجشنبه با دستور آیت الله رئیسی، رئیس‌جمهور به شبکه سراسری برق کشور اضافه شد و ظرفیت تولید برق کشور را ‌یک هزار و ۲۶ مگاوات افزایش داد.

این نیروگاهها در پنج استان کشور شامل نیروگاه سیکل ترکیبی آریان(زنجان۲) با ظرفیت تولید ۳۶۶ مگاوات، واحد دوم بخار سیکل ترکیبی ارومیه به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات در استان آذربایجان غربی، واحد بخار نیروگاه هریس به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات در استان آذربایجان شرقی، واحد دوم بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فردوسی به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات در استان خراسان رضوی و واحد سوم بخار نیروگاه جهرم به ظرفیت ۱۶۰ مگاوارت در استان فارس هستند که در مدار تولید قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha