به گزارش روز شنبه روابط عمومی این سازمان، مجید دهقانیزاده افزود: میزان تولید ارزش افزوده استان پارسال حدود ۱۷۸ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه متوسط نرخ رشد اقتصادی کشور در همین مدت ۴.۳۵ درصد بوده است خاطرنشان کرد: پس از استان یزد استانهای خوزستان و ایلام با ۷.۵۳ در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
به گفته وی، در سال ۱۴۰۰ سهم بخش صنعت از تولید ناخالص در استان ۴۷ درصد، بخش کشاورزی ۸.۸ درصد و بخش خدمات ۴۴.۲ درصد بوده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی استان از سال گذشته برنامهریزی برای رشد اقتصادی ۸.۳ درصدی را در پنج محور برای سالجاری آغاز کردند افزود: هم اکنون نیز در استان علاوه بر سرمایهگذاری جدید، به سهم بهرهوری از رشد و فعالسازی واحدهای نیمه فعال و راکد توجه ویژهای شده است.
دهقانیزاده با تاکید بر سخنان رییس سازمان برنامه و بودجه کشور و پیگیریهای استاندار یزد در تحقق برنامههای رشد ۸.۳ درصدی استان گفت: این روند رو به رشد در دستور کار استان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه شاخص کلیدی نرخ بیکاری استان نیز از سال گذشته روند نزولی خود را آغاز کرده و در تابستان ۱۴۰۱ به میزان ۷.۷ درصد کاهش یافته است اظهار داشت: موضوع تداوم رشد اقتصادی و تداوم نرخ پایین بیکاری مردان در استان، لزوم مساله مدیریت مهاجرت در استان را نشان میدهد تا تبعات فرهنگی و اجتماعی توسعه اقتصادی در جامعه کنترل شود.
جمعیت استان یزد حدود یک میلیون و ۲۵۲ هزار و ۲۰۰ نفر است که شامل ۶۴۱ هزار و ۳۰۰ مرد و ۶۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر زن است؛ تعداد کل خانوارهای استان یزد ۳۸۰ هزار و ۱۰۰ نفر است از این تعداد ۳۲۹ هزار خانوارهای شهری و ۵۱ هزار و ۱۰۰ خانوار روستایی هستند.
نظر شما