۸ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۴
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84926617
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۷۰ درصد بیماران با علائم آنفلوآنزا در اصفهان زیر ۱۸ سال هستند

اصفهان - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: حدود ۷۰ درصد از بیماران دارای علائم آنفلوآنزا در استان کمتر از ۱۸ سال سن دارند زیرا احتمال سرایت بیماری در این گروه سنی بیشتر است.

پژمان عقدک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد کمتر از ۱۸ سال رفت و آمد بیشتری دارند و میزان رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی در بین آنها کمتر است بنابراین احتمال ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در بین آنها بالاتر می رود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش ابتلا به آنفلوآنزا در گروه سنی کودکان و نوجوانان، استفاده از ماسک در مدارس استان اصفهان به مدت ۲ هفته اجباری شده و لازم است که مدیران مدارس نسبت به گندزُدایی فضاهای آموزشی اقدام کنند.

وی اظهار داشت: بر اساس آمار کشوری و همینطور استان اصفهان در زمان حاضر از هر ۲ نفر مراجعه کننده با علائم بیماری های تنفسی و سرماخوردگی، یکی از آنها به آنفلوآنزا مبتلاست.

عقدک با بیان اینکه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد این بیماران به کرونا مبتلا هستند، اضافه کرد:  آنفلوآنزا در زمان حاضر ۲ تا سه برابر کرونا در جامعه شیوع پیدا کرده و بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به آن، استفاده از ماسک، رعایت شیوه نامه های بهداشتی، تهویه هوا در مکان های تجمعی و سرپوشیده و شست و شوی مداوم دست هاست.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: میزان شیوع آنفلوآنزا هنوز آنقدر در جامعه زیاد نشده که از میزان تحمل نظام سلامت بیشتر باشد و مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

وی با اشاره به اینکه تا کنون گزارشی درباره مرگ و میر ناشی از آنفلوآنزا در اصفهان نداشتیم، گفت: واکسن آنفلوآنزا در داروخانه ها موجود است و به بیماران زمینه ای توصیه می شود که این واکسن را تزریق کنند.

وی با اشاره به آخرین وضعیت همه گیری کووید-۱۹ تصریح کرد: در هفته گذشته آمار کرونا به‌طور تقریبی ثابت بود درحالی‌که حدود سه هفته گذشته آمار بستری حدود یک و نیم برابر شد.

عقدک درباره رنگ‌بندی همه‌گیری کووید-۱۹ گفت: بر اساس آخرین نقشه کرونایی استان اصفهان، هیچ شهرستان با وضعیت بسیار پر خطر (قرمز) نداریم، یک شهرستان (نایین) در وضعیت پر خطر (نارنجی) قرار دارد و سایر شهرستان ها زرد یا آبی هستند.

وی درباره شلوغی کلینیک ها و مراکز درمانی گفت: این مراکز باید تعداد پزشکان خود را متناسب با افزایش مراجعه بیماران افزایش دهند و برای توسعه خدمات خود برنامه داشته باشند که کار نظارت بر روی آنها به عهده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی است.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ۱۶۳ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند و ۲۵ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha