۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۹:۴۷
کد خبرنگار: 1007
کد خبر: 84930312
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تردد خودرو در مبادی ورودی و خروجی استان اردبیل ۴۳ درصد افزایش یافت

اردبیل - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل گفت: تردد خودرو در مبادی ورودی و خروجی این استان در هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۳ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، کلیم اله وثوقی روز چهارشنبه در بازدید از سامانه های هوشمند راه ارتباطی اردبیل - مغان اظهار کرد: در هفت ماه سالجاری ۱۰ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۲۲۹ تردد خودرو در مبادی ورودی و خروجی استان اردبیل ثبت شده که افزایش 43 درصدی تردد در محورهای ارتباطی استان را نشان می دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل افزود: از این تعداد پنج میلیون و ۲۹۱ هزار و ۶۶۹ تردد در مبادی ورودی و پنج میلیون و ۱۲۷ هزار و ۵۶۰ تردد خودرو در مبادی خروجی استان ثبت شده است.

وی با بیان اینکه هشت درصد کل ترددها مربوط به به وسایل نقلیه سنگین بوده است، اظهار کرد: اردبیل یکی از استان‌های گردشگرپذیر در کشور است و به همین علت مسافران و گردشگران زیادی از سراسر کشور به اردبیل سفر می‌کنند.

وثوقی با بیان اینکه بیشترین تردد خودرو در جاده اردبیل -  آستارا و بالعکس بوده است، اضافه کرد: در هفت ماه سال جاری هشت میلیون و ۲۵۵ هزار و ۶۱۹ تردد در راه ارتباطی اردبیل - آستار ثبت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل ادامه داد: همچنین در این مدت هشت میلیون و ۲۸ هزار و۸۴۱ تردد در محور اردبیل - نیر و پنج میلیون و ۶۰۶ هزار و ۴۳۴ تردد نیز در جاده اردبیل - مغان ثبت شده است. 

وثوقی با اشاره به فعال بودن ۱۸۶ سامانه هوشمند در محورهای مواصلاتی استان، گفت: هم اکنون ۷۴ سامانه تردد شمار برخط، ۴۱ دوربین نظارت تصویری، ۶۶ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور سرعت، ۲ سامانه توزین حین حرکت (WIM)  و سه تابلوی پیام متغییر در جاده‌های استان اردبیل فعال است.

وی همچنین شناسایی ناوگان باری با تناژ اضافی غیرمجاز و برداشت پلاک و سرعت خودروهای عبوری را از قابلیت‌های مهم سامانه توزین حین حرکت عنوان کرد و افزود: ارتقای ایمنی راه‌ها و هوشمندسازی جاده‌های استان از اولویت‌های اداره کل راهداری است.

این مقام مسئول اظهار کرد: اکیپ‌های راهداری در ۲۶ راهدارخانه ثابت و سیار محورهای مواصلاتی اردبیل آماده ارایه خدمات به مردم و مسافران هستند و وضعیت حمل و نقل کالا و مایحتاج عمومی مردم در استان کاملا عادی بوده و این مهم بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل از رانندگان خواست علاوه بر رعایت فاصله طولی بویژه در فصول بارندگی و رعایت سرعت مطمئنه از هرگونه سبقت‌ غیرمجاز و تخلفات حادثه‌ساز در جاده‌ها پرهیز کنند تا شاهد وقوع حوادث ناگوار نباشیم.

وثوقی از مردم خواست قبل از سفر با سامانه ۱۴۱ و یا با شماره تلفن ۳۳۷۴۵۹۰۲ مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تماس گرفته و از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۲۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ،  از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha