جعفر فرشچی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۵۰ درصد از اعتبار مزبور از طریق سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و ۵۰ درصد دیگر از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تامین می شود که برای سال جاری تاکنون در مجموع هفت میلیارد تومان جذب شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون هشت تصفیه خانه شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در حال بهره برداری است و چهار تصفیه خانه سبزوار، چرمشهر، چناران و کاشمر در حال ساخت یا توسعه هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در خصوص تصفیه خانه شهرک صنعتی چرمشهر گفت: نخستین تصفیه خانه چرمشهر نیز با ظرفیت هزار متر مکعب در روز در سال ۱۳۸۴ راه اندازی شد و به دلیل ماهیت کار در این شهرک و ضرورت توسعه تصفیه خانه فاضلاب، طرح توسعه آن با ظرفیت روزانه سه هزار مترمکعب در سال ۱۳۹۴ آغاز و مرحله نخست آن در سال ۱۳۹۸ افتتاح شد اما در ادامه، روند کار با وقفه مواجه شد که با توجه به مصوبه ستاد تدبیر سابق خراسان رضوی، پارسال عملیات اجرایی آن از سر گرفته شد.
فرشچی با اشاره به بازدید روز گذشته استاندار خراسان رضوی از چرمشهر افزود: این بازدید مصوباتی را در پی داشت که امید است با اجرایی شدن این مصوبات هر چه سریعتر تصفیه خانه فاضلاب چرمشهر به بهره برداری رسیده است و سایر مشکلات چرمشهر برطرف شود.
وی همچنین با اشاره به دیگر زیرساختهای شهرکهای صنعتی از جمله برق ادامه داد: در سفر رییس جمهور به خراسان رضوی ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به تکمیل زیرساختهای شهرکهای صنعتی اختصاص یافته است که بخشی از آن مربوط به برق است و باید با مشارکت وزارت نیرو، سازمان صنایع کوچک و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تامین شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در پاسخ به سوالی در خصوص دلیل متوقف شدن فعالیت کلینیک صنعت گفت: کلینیکهای سیار صنعتی ابتکاری از خراسان رضوی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی با بهره گیری از مشاوران و مدیران دستگاه های اجرایی بود که نشست کلینیک هر هفته طی بازدیدی از شهرک صنعتی با حضور مشاور و مدیران و صاحبان واحد برگزار و تصمیماتی برای حل مشکلات آن واحد اتخاذ می شد.
فرشچی افزود: در پی تغییر رویه کلینیک سیار به منظور بهره گیری بیشتر از حضور مشاوران و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط در نشستهای این کلینیک هستیم زیرا در رویه گذشته این کلینیک از ظرفیت مشاوران و مدیران کمتری بهره گرفته می شد ضمن این که طی چند هفته گذشته من در شهرکهای صنعتی حضور می یافتم و عملا طی بازدید و بررسی مشکلات واحدها کار کلینیک سیار را به نحوی انجام می دادم لذا در این مدت رسیدگی به مشکلات واحدها متوقف نشده است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون از ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب استان ۴۱ مورد فعال است و تاکنون پنج هزار و هفت مورد قرارداد با سرمایه گذاران در این شهرکها و نواحی صنعتی منعقد شده است. تاکنون ۲ هزار و ۷۹۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مورد بهره برداری قرار گرفته است.
شهرک صنعتی چرمشهر با وسعت ۱۵۳ هکتار دارای ۶۷ واحد صنعتی فعال در خصوص تولید چرم و دباغی با اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۱۰۰ نفر است. یکی از تلاشهای شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی احداث تصفیهخانه فاضلاب متمرکز بوده است که بر همین اساس طرح توسعه و ارتقای تصفیهخانه فاضلاب این شهرک منطبق بر فناوری روز دنیا در دستور کار آن قرار گرفت.
نظر شما