به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی «مراه البحرین» امروز (سه شنبه) اعلام کرد که در جریان ارزیابی وضعیت حقوق بشر در بحرین، ایرلند خواستار حمایت از آزادی های مذهبی شیعیان و پاسخگویی مسئولین رژیم آل خلیفه نسبت به نقض حقوق بشر و خواستار فضاسازی برای اقدامات سیاسی در بحرین شد.
ایرلند همچنین از حکومت آل خلیفه خواست که استفاده از مجازات شکنجه علیه زندانیان را متوقف و همه کسانی که به دلیل عقیده و فعالیتشان به طور خودسرانه دستگیر شده اند، آزاد کند.
دولت آمریکا نیز که چهره ای کاملا مزورانه دارد خواستار رفع محدودیتها برای برگزاری تجمعات مسالمت آمیز در بحرین و تشکل ها و آزادی همه افرادی که به دلیل استفاده از حق آزادی بیان بازداشت شدهاند، شد.
انگلیس و پرتغال نیز دولت بحرین را به حمایت از آزادی مطبوعات و توقف اعدام توصیه کردند و همچنین خواستار حمایت از حقوق کودکانی که از حق شهروندی محروم شده اند، شدند.
همچنین لوکزامبورگ از حکومت آل خلیفه خواستار توقف اعدام، شکنجه، بدرفتاری، تبعیض مذهبی و حمایت از فعالان سیاسی و حقوق بشر شد و از دولت بحرین خواست تا به گزارشگران سازمان ملل اجازه سفر و بازدید از این کشور را بدهد.
نشست دوره ای فراگیر شورای حقوق بشر دیروز در ژنو سوئیس برگزار شد و وضعیت حقوق بشر در بحرین مورد ارزیابی قرار گرفت.
بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی شاهد قیام مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
در جریان قیام مردمی بحرین، هزاران نفر شهید یا زخمی شده اند و حکومت آل خلیفه همچنین صدها بحرینی را سلب تابعیت کرده است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها حکومت آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.
نظر شما