۱۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84936364
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

حرکت در مرزهای دانش، هدف اصلی برگزاری سمینارهای علمی پلیمر در کشور است

اصفهان - ایرنا - رییس انجمن پلیمر ایران گفت: هدف اصلی برگزاری سمینارهای علمی پلیمر در کشور، ارتقای جایگاه علمی ایران در جهان و حرکت در مرزهای دانش است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی نکومنش روز سه‌شنبه در مراسم آغاز به کار پانزدهمین سمینار بین‌المللی علوم و تکنولوژی پلیمر (ISPST ۲۰۲۲) در دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: گسترش مرزهای دانش و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه رویکرد اصلی این رویداد علمی است.

وی اظهار داشت: برگزاری همایش‌های بین المللی، سبب نمایش و اشتراک گذاری توانمندی های علمی محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور با محققان خارجی می شود. 

نکومنش با بیان اینکه وظیفه ذاتی و اصلی محققان، حرکت در مرزهای دانش و توسعه دانش و فناوری است، اضافه کرد: رسالت انجمن پلیمر، حفظ جایگاه علمی سمینارهای پلیمر است و نتایج پژوهش های علمی دانشجویان و اساتید کشور، مستقیم یا غیر مستقیم به صنعت تزریق می شود. 

وی با اشاره به استقبال محققان از این سمینار، خاطرنشان کرد: در پانزدهمین دوره این رویداد، شاهد حضور شرکت های بزرگ و صنعتی کشور هستیم که سبب بهره مندی آنها از دانش و آگاهی از پیشرفت فناوری های روز در صنعت خواهد شد.

دبیر اجرایی پانزدهمین سمینار علوم و تکنولوژی پلیمر نیز در این مراسم گفت: ۶۲۵ مقاله به دبیرخانه سمینار ارسال شد که حدود ۳۰۰ مقاله از نظر داوران علمی حائز شرایط ارائه شفاهی شدند.

محمود معصومی با اشاره به ارتقای سطح کیفی مقاله ها در این سمینار، افزود: با توجه به محدودیت زمانی سه روزه رویداد، ۱۲۰ مقاله بالاترین امتیاز را برای ارائه در سمینار کسب کردند و ۴۰۰ مقاله در قالب پوستر در معرض دید شرکت کنندگان قرار می گیرد. 

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه های امیرکبیر، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، صنعتی اصفهان و تربیت مدرس بیشترین مقاله ها را در این سمینار در زمینه های سنتز پلیمر و پلیمرازیسیون، زیست پزشکی و نانو کامپوزیت ارائه کردند. 

معصومی با اشاره به حضور شرکت های فناور در نمایشگاه جانبی سمینار گفت: این نمایشگاه بهترین فضا برای ارائه نیازهای فناورانه شرکت ها و برقراری ارتباط میان صنایع و پژوهشگران پلیمری است. 

امروز سخنرانانی نیز از دانشگاه های مختلف دنیا در این سمینار مقاله های خود را ارائه می کنند که از جمله آنها می توان به پروفسور کلمنس هولزر از دانشگاه مونتان لئوبن اتریش، نیره تائب نیا از دانشگاه کارولینا سوئد و علیرضا فروزانی از دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینز آلمان اشاره کرد.

پانزدهمین سمینار بین‌المللی علوم و تکنولوژی پلیمر (ISPST ۲۰۲۲) توسط انجمن پلیمر ایران و دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان سه شنبه ۱۷ آبان در دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور متخصصان، استادان و دانشجویان آغاز شد و تا ۱۹ آبان ادامه دارد.

سمینارهای بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر بصورت دوسالانه و با هدف ارائه آخرین روند پیشرفت مواد پلیمری و تسهیل ارتباط و تبادل اطلاعات میان پژوهشگران و متخصصان در زمینه های مختلف علوم و مهندسی پلیمر برگزار می شود.

چهاردهمین دوره این سمینار آبان سال ۹۹ در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha