سه جانبه گرایی برای توازن در روابط کارگر و کارفرما در دولت سیزدهم اجرایی شد
عکس آرشیوی است

اصفهان- ایرنا- معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سه جانبه گرایی در دولت سیزدهم در حوزه های تصمیم سازی و تصمیم گیری برای ایجاد توازن در روابط بین کارگران و کارفرمایان به صورت کامل عملی و اجرایی شده و از نظرات شرکای اجتماعی در این زمینه استفاده شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی علی حسین رعیتی فرد روز پنجشنبه در جمع رییسان و نمایندگان تشکل‌های کارگری استان اصفهان، اظهار داشت: با توجه به اهمیت نقش کارگران برای جامعه کار و تولید کشور، دغدغه‌های تشکل‌های کارگری مهم و قابل‌پیگیری است.

وی معیشت، امنیت شغلی و مسکن را سه دغدغه اصلی کارگران عنوان کرد و افزود: در حوزه امنیت شغلی مفاد ماده ۷قانون کار احصا و ضمن مطالعه و بررسی تجربیات سایر کشورها، طرحی برای ارائه به هیات دولت آماده‌شده است که بر اساس آن کارگرانی که دارای کار به‌صورت مستمر هستند به‌عنوان کارگر دائم شناخته شوند.

رعیتی فرد همچنین در خصوص مسکن اظهار داشت: اقداماتی درزمینهٔ مسکن کارگران هم انجام‌شده و امیدواریم با کمک وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت بتوانیم دغدغه کارگران را در حوزه مسکن حل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۱ هزار و ۷۰۰ تشکل کارگری در کشور وجود دارد اما تعداد واحدهای اقتصادی که باید این تشکل‌ها را تشکیل دهند خیلی بیشتر است و کارفرمایان باید احساس کنند که تشکل‌های کارگری همراه و همگام با آن‌ها به دنبال ارتقای بهره‌وری در واحد اقتصادی هستند و فقط به‌منظور مطالبه گری تشکیل نشده اند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جامعه کارگری مطالبات به حقی دارد اما جامعه کارفرمایی نیز به حمایت‌هایی نیاز دارد و این دو ضلع لازم و ملزوم هم هستند و باید بین آن‌ها توازن برقرار شود تا به تولید کشور لطمه‌ای وارد نشود.

وی ادامه داد: تشکلات کارگری باید روی اساسنامه‌های خود بازنگری داشته باشند تا انحصارها شکسته شود و افراد برای عضویت در این تشکل‌ها ترغیب شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان هم در این جلسه گفت: تشکل‌های ما در استان اصفهان به‌صورت واقعی و مؤثر در جلسات هیات های تشخیص و حل اختلاف حضور دارند.  

میثم مداحی بابیان اینکه در استان‌های دیگر ممکن است اعضای هیات های تشخیص و حل اختلاف در جلسات رسیدگی به‌صورت کامل حضور نداشته باشند، گفت: در استان اصفهان جلسات ما باقدرت و قوت و قانونی با همه اعضا تشکیل می‌شود که از آن‌ها باید قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا، اساسنامه تشکل ها، بیمه و شرایط سخت و زیان آور در کارخانه‌های، ضعیف ماندن تشکل ها در سطح کشور، جابه جایی نیروی کار و جابه جاشدن تشکلی که فرد در آن عضویت دارد، امنیت شغلی، از جمله مواردی بود که توسط اعضای حاضر در جلسه مطرح شد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه خود به استان اصفهان از شرکت پتروشیمی اصفهان بازدید و با کارگران این مجموعه گفت و گو کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha