به گزارش ایرنا مجتبی ظفری پور روز شنبه در هفتمین نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: مراکز کاریابی دزفول امسال اشتغال ۱۱۰ نفر را متعهد شدند که ۱۰۸ نفر تاکنون محقق شده است.
وی با بیان اینکه شیلات ۲۰ نفر تعهد اشتغال داشته که ۱۰۰ درصد تعهد را محقق کرده است، ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید تعهد اشتغال ۱۸۰ نفر را داشته که تاکنون ۶۲ مورد ثبت شده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول بیان کرد: شهرکهای صنعتی ۱۲۵ مورد اشتغال را متعهد شده بود که از این تعداد ۱۱۸ مورد را محقق کرده است.
وی افزود: تعهد اشتغال امور عشایر دزفول ۱۶۵ نفر بوده که ۴۸ نفر معادل ۲۲ درصد ثبت شده و ۹۷ درصد تعهد اشتغال اداره دامپزشکی دزفول ثبت شده است.
ظفری پور گفت: تعهد اشتغال اداره راهداری دزفول نیز ۵۰ نفر بوده که تاکنون ۳۵ نفر معادل ۷۰ درصد محقق شده است.
وی با بیان اینکه تعهد اشتغال میراث فرهنگی دزفول، ۲۸۰ نفر بوده که تاکنون اشتغال ۲۷۲ نفر ثبت شده است، افزود: تعهد اشتغال فنی و حرفهای دزفول ۶۵ نفر بوده که ۳۸ نفر معادل ۵۸ درصد محقق شده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول گفت: تعهد اشتغال بنیاد برکت ۷۰ نفر بوده که ۴۲۷ نفر معادل ۶۱۰ درصد محقق شده و تعهد اشتغال کمیته امداد ۸۲۹ نفر بوده که ۶۰ درصد آن محقق شده است.
وی افزود: تعهد اشتغال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول نیز ۱۵ نفر بوده که ۱۷ نفر معادل ۱۲۰ درصد محقق شده ضمن اینکه تعهد اشتغال بهزیستی دزفول ۱۵۰ نفر بوده که ۱۰۰ درصد آن محقق شده است.
ظفری پور با بیان اینکه ۳۶ درصد تعهد اشتغال پارک علم و فناوری محقق شده است، گفت: ۷۶ درصد تعهد اشتغال صنعت و معدن، ۵۵ درصد تعهد اداره راه و شهرسازی و ۹۳ درصد تعهد اشتغال ورزش و جوانان محقق شده است.
وی افزود: همچنین ۱۶۲ درصد تعهد اشتغال اداره آموزش و پرورش و ۱۴ درصد تعهد اشتغال بنیاد شهید و امور ایثارگران از ابتدای امسال تاکنون محقق شده ولی اشتغالزایی آبفا، دارایی و برق منطقه ای صفر بوده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دزفول به راستی آزمایی طرحهای اشتغالزایی نیز اشاره کرد و گفت: ۵۰ طرح در دزفول توسط کارشناسان بررسی شد که تعدادی از آنها مشکل داشتند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه دزفول نیز در این نشست اظهارداشت: باید با بانکهای عامل رایزنی و مشکل ارائه تسهیلات برطرف شود.
نصراله فخرمجدیان با بیان اینکه شهرستان دزفول در زمینه اشتغال در استان خوزستان مقام ۱۷ را کسب کرده است، افزود: ۷۵ میلیارد ریال کل مبلغ اختصاص یافته برای توسعه مشاغل خانگی در دزفول است.
وی با بیان اینکه بانکهای عامل نباید شرایط را برای دریافت تسهیلات سخت کنند، ادامه داد: اگر شهرستانهای دیگر موفق به ارائه تسهیلات شدهاند در دزفول نیز باید چنین باشد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دزفول نیز با بیان اینکه بعضی از بانکها همکاری ضعیف تری برای ارائه تسهیلات اشتغال دارند، گفت: ۳۵۰ میلیارد ریال از کل منابع را جذب کردیم که این میزان ۵۰ درصد کل منابع امسال کمیته امداد در زمینه اشتغال است.
مسعود رحیمی با بیان اینکه کمیته امداد تعهد واگذاری ۷۱۰ میلیارد ریال طی امسال را دارد، افزود: امیدواریم با همکاری بانکهای عامل تا پایان سال شاهد تحقق همه اشتغال باشیم.
وی ادامه داد: کمیته امداد دزفول اشتغال ۸۲۹ نفر در سامانه رصد را طی امسال متعهد شده که تاکنون ۵۶۰ فرصت شغلی ایجاد شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) دزفول با بیان اینکه فرصتهای شغلی و سامانه بستگی به جذب منابع دارند خواستار همکاری بیشتر بانک های عامل در این خصوص شد.
رئیس بهزیستی دزفول نیز گفت: طی امسال، ۲۱۴ نفر برای ارائه تسهیلات خود اشتغالی به بانکها معرفی شدند که از این تعداد ۱۰۵ نفر تسهیلات دریافت کردند.
سعید ایثاری خواستار همکاری بانکهای عامل برای ایجاد اشتغال شد و افزود: تکرار مشکلات و رفع نشدن آنها آزاردهنده است.
به گزارش ایرنا در این نشست درخصوص مصوبههای قبلی درخصوص مشکلات کمیته امداد سردشت، برگزاری نشست با بانک های عامل برای حمایت از اشتغال، حمایت از غرفه های شهرداری برای مشاغل خانگی و دیگر موارد بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما