دکتر ناصر وحدتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در محموله جدید دارویی وارد شده به کشور که شامل ۵۰ تن انواع داروی آنتیبیوتیک است هفت درصد آن به خراسان رضوی رسیده است.
وی با اشاره به اینکه خراسان رضوی به میزان بیشتر آنتی بیوتیک اختصاص یافته نیاز دارد، بیان کرد: آنتی بیوتیکهای اختصاص یافته شامل انواع سوسپانسیون اطفال، آموکسیسیلین، آموکسی کلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین بوده که از طریق هندوستان وارد کشورمان شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اکنون حدود سه داروخانه دولتی و حدود ۸۰۰ داروخانه خصوصی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه فعال است،گفت: سهم محموله جدید دارویی بر اساس سهمیه بندی مشخص به طور معقول بین داروخانهها و مراکز درمانی توزیع شده است.
دکتر وحدتی ادامه داد: هم اکنون سرم مورد نیاز بیمارستانها تامین شده اما در داروخانهها با کمبود مواجه است که علت این موضوع متفاوت بوده و نیازمند بحث کارشناسی است.
وی در خصوص کمبود داروی اطفال اظهار داشت: هم اکنون کمبود داروهای اطفال به طور کامل برطرف نشده است اما نسبت به گذشته تا حدودی بهبود یافته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به این سوال که چرا برخی داروها در داروخانههای دولتی موجود است اما در داروخانههای خصوصی کمبود داریم، عنوان کرد: داروهای عمومی به نسبت مشخص بین تمامی داروخانههای دولتی و خصوصی توزیع می شود اما برخی داروهای خاص فقط در داروخانههای دولتی توزیع میشود.
هماکنون بیش از هزار داروخانه در استان خراسان رضوی دایر است که تعداد داروخانه های موجود در مشهد، حدود ۹۰۰ داروخانه را شامل میشود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.
نظر شما