صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر به دانش بنیان‌ها تسهیلات می‌دهد

تهران-ایرنا- مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این صندوق بیش از ۱۰ نوع تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، هدی عابدی افزود: صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری و کارگزاری صندوق نوآوری و شکوفایی درصدد برآمده تا خدماتی را به شرکت های دانش بنیان عرضه کند.

وی خاطرنشان کرد: انواع تسهیلاتی که این صندوق به شرکت های دانش بنیان ارائه می کند شامل «نمونه سازی (تا سقف پنج میلیارد ریال)»، «سرمایه در گردش(تا سقف ۱۰ میلیارد ریال)»، «قبل از تولید صنعتی (تا سقف ۲۰ میلیارد ریال)»، «لیزینگ و استصناع (تا سقف ۲۰ میلیارد ریال)» و «تسهیلات جعاله» می شود.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: همچنین «صدور انواع ضمانت نامه»، «ضمانت نامه پیش پرداخت»، «ضمانت نامه حسن انجام کار»، «ضمانت نامه شرکت در مناقصه»، «ضمانت نامه حسن انجام تعهدات» سایر خدمات صندوق پژوهش و فناوری امیر کبیر محسوب می شود.

عابدی همچنین گفت: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور مدیریت وجوه اداره شده نهادها و سازمان ‌های دولتی، عمومی و خصوصی که بودجه هایی در حوزه های فناوری و نوآوری در اختیار دارد، می تواند عاملیت اجرایی این منابع مالی را به عهده گرفته و به منظور پیشرفت و توسعه در مسیر فناوری و نوآوری کشور، خدمات ارائه کند.

وی درخصوص یکی از تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر توضیح داد که تامین سرمایه در حوزه مشارکت و سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) برای شرکت ها و کسب و کارهای نوپا (استارتاپ ها) و کارآفرین و عموما دانش بنیان را که مستعد جهش و رشد ارزش هستند در بخش سرمایه گذاری خطر پذیر این صندوق مورد حمایت قرار می دهد.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: از سوی دیگر، بر اساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه و ماده ۴۵ برنامه چهارم توسعه، صندوق ها می‌تواند در راستای رفع نیازهای پژوهشی و فناوری‌های مورد نظر دستگاه‌های اجرایی، و حمایت‌های مالی دولت از اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان عامل مالی آن مجموعه عمل کند.

عابدی تاکید کرد: همچنین تخصیص بهینه منابع مدیریت شده در کشور برای نیل به اهداف فناورانه و در حوزه پژوهش و فناوری این فرصت را فراهم کرده تا صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر مسیر توسعه با  کاهش بروکراسی اداری، تسریع در اجرای برنامه ها، ارائه خدمات مالی و اعتباری با کیفیت بالاتر،  پیاده سازی مدل های متنوع حمایتی به دستگاه های اجرایی ارائه کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha