آخرین مهلت ارسال مقالات به همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه ۳۰ آبان است

کرمانشاه - ایرنا - رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به برگزاری هفتمین همایش ملی «تعامل صنعت و دانشگاه» در دی ماه امسال در این دانشگاه، گفت: آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش ۳۰ آبان ماه است.

دکتر «محمدنبی احمدی» روز سه‌شنبه به ایرنا افزود: هفتمین همایش ملی «تعامل صنعت و دانشگاه» در دانشگاه رازی کرمانشاه با رویکرد دانش بنیان در دی ماه با چهار محور اصلی برگزار می شود.

وی این این چهار محور را مساله شناسی و مدل های تعامل صنعت و دانشگاه، تعامل صنعت و دانشگاه و اقتصاد دانش بنیان، نقش تعامل صنعت و دانشگاه در تامین و بهینه سازی سرمایه انسانی و آخرین محور نقش تعامل صنعت و دانشگاه در بهبود فضای کسب و کار اعلام کرد.

وی در ادامه اهداف برگزاری هفتمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه را تحکیم و ایجاد زمینه برای تعامل بهتر و بیشتر صنعت و دانشگاه و استفاده از ظرفیت های موجود در صنایع برای پیشبرد امور آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها عنوان کرد.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه همچنین معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه ها برای استفاده در صنعت، تعمیق و تبیین بنیان به صنایع و همچنین بررسی تجربیات و مدل های ارتباط صنعت و دانشگاه را از جمله دیگر اهداف این همایش برشمرد.

احمدی در ادامه از علاقه مندان به شرکت در این همایش خواست مقالات خود را به دبیرخانه همایش که دانشکده اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه رازی است ارسال کنند و برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن دبیرخانه ۰۸۳۳۴۳۱۵۸ تماس حاصل نمایند.

وی همچنین گفت: علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش ملی «تعامل صنعت و دانشگاه» به آدرس iui.razi.ac.ir و آدرس پست الکترونیکی این همایش iui@razi.ac.ir مراجعه نمایند.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هفتمین همایش ملی «تعامل صنعت و دانشگاه» به همت این دانشگاه و تعامل با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و موسسه آموزشی و پژوهشی این اتاق و هم افزایی استانداری، دادگستری، شهرداری کرمانشاه و شرکت های پتروشیمی بیستون، پتروشیمی کرمانشاه و پالایش نفت کرمانشاه برگزار می شود.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه هم دارای ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو و بیش از ۱۰۰ استاد است.

دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص موردنیاز کشور، تأمین نیازهای صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی نمودن فناوری‌های نوین در صنایع مختلف، در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد و از بهمن سال ۱۳۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در ۲ رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد.

این دانشگاه اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۱۰ رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و آموزش این تعداد دانشجو را نیز ۵۲ استاد عضو هیأت علمی و ۵۲ عضو غیرهیات علمی بر عهده دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یکصد هزار دانشجو در بخش دولتی و غیردولتی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha