سرمایه‌گذار برای ۱۰ طرح فناورانه سلامت در خراسان‌شمالی جذب شد

بجنورد- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۲۵ ایده فناورانه سلامت توسط این دانشگاه به سرمایه گذاران معرفی شد در نهایت برای ۱۰ طرح اعلام حمایت شد.

دکتر امیرعلی قهرمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رویداد ملی «تانا» سلامت از ۲۴ آبان ماه سالجاری به مدت ۲ روز با هدف حمایت از کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه حوزه سلامت و جذب سرمایه‌گذار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود.

وی افزود: ایده ها و محصولات فناورانه سلامت که به حمایت های مالی نیاز دارند با اعلام فراخوان شناسایی و ۵۰ ایده و محصول فناور از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد در خراسان شمالی معرفی شدند.

قهرمانی ادامه داد: ۲۵ ایده از این تعداد بعد از داوری انتخاب و از طریق شرکت شتاب‌دهنده دانشگاه به تمام سرمایه گذاران فعال در حوزه فناوری سلامت، صندوق های نوآوری و شرکت‌های تجاری بزرگ معرفی شدند و تاکنون سرمایه گذار برای ۱۰ طرح جذب شد.

معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: اطلاعات بین صاحبان ایده و سرمایه گذاران مبادله و در نهایت تفاهم نامه ای در این خصوص منعقد شده است و اسامی طرح ها در روز برگزاری تانا اعلام می شود..

جذب ۱۰ میلیارد ریال برای تجهیز مرکز سلول درمانی 

قهرمانی در ادامه گفت: ۱۰ میلیارد ریال از سوی معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور برای تجهیز مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی استان جذب شد.

وی افزود: ۴۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیز برای تجهیز این مرکز اختصاص یافته است که در گام های بعدی جذب خواهد شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه مرکز سلول درمانی(اتاق تمیز) در زمینه تحقیقات و درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: در یکسال اخیر برنامه جامعی برای خودکفایی در ایجاد فناوری‌های نوین حوزه علوم پزشکی تدوین شده است که اختصاص فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی بخشی از آن است.

وی یادآور شد: ایده‌های دانش‌بنیان در حوزه ژن درمانی و سلول درمانی با برگزاری استارتاپ‌ها حمایت خواهند شد.

قهرمانی گفت: دریافت تاییدیه احداث مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی استان از سوی وزارت بهداشت با شتاب بیشتری در حال انجام است و تا یک ماه آینده مجوز ساخت این مرکز نیز دریافت می شود.

وی افزود: با این اقدام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ردیف چند دانشگاه رده یک کشور، دارای مرکز تخصصی نوآوری در زمینه سلول درمانی و ژن درمانی می شود.

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل می‌کنند.

این دانشگاه همچنین ۱۲ بیمارستان با یکهزار و ۴۵۵ تخت را زیر پوشش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha