به گزارش روز سه شنبه ایرنا، "ابراهام فرانک" کارشناس امور آموزش در رژیم صهیونیستی در مقاله ای در روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: نبود قدرت تفکر عمیق درباره وضعیت خودمان و آینده خودمان، ما را به این لبه (پرتگاه) رسانده است. تصمیم باقی نگه داشتن کرانه باختری با میلیون ها فلسطینی تحت حاکمیت خودمان، اشتباهی بود که تاوان تدریجی آن را در پی داشت. در این داستان، تو (نتانیاهو) نقش مرکزی را داشتی و از خطاکاران در سطح شخصی و عمومی بودی. تو (نتانیاهو) مسئول ظهور دو اردوگاه (سیاسی) هستید که به هم نمی رسند.
او خطاب به نتانیاهو افزود: سوالی که باید با عملکرد خود به آن پاسخ دهید این است که آیا به بخشهای افراطی اردوگاه خود اجازه میدهی که از قدرت عظیم قومی و مذهبی خود استفاده کنند تا هر کاری که میخواهند با اسرائیل انجام دهند؟ یا حصارها و حد و مرزهایی برای این بخشها قرار خواهی داد که اکثریت قریب به اتفاق میتوانند با آنها همزیستی کنند؟ آیا می دانی که چگونه از اسرائیل در برابر ویرانی حفاظت کنی؟
وی با اشاره به روی کارآمدن راست افراطی و جریان ها و احزاب تندروی دینی در رژیم اسرائیل، درباره "مهاجرت معکوس اسرائیلی های" سکولار از این رژیم هشدار داد و گفت: "یک مهاجرت گروهی زنان و مردان به کشورهای دیگر وجود خواهد داشت. آیا می دانید چگونه اقلیت بزرگ را قبل از اینکه از لای انگشت هایت بریزند و ناپدید شود، حفظ کنی؟"
این کارشناس صهیونیست در عین حال درباره قدرت نتانیاهو در جلوگیری از وقوع موارد بالا شک و تردید نشان داد و گفت: نتانیاهو اسیر دستهای افراطی خواهد بود که بر سرنوشت شخصی و سیاسی او مسلط خواهند بود.
او خطاب به نتانیاهو درباره وضعیت وخیم درونی رژیم اسرائیل و حرکت این رژیم به سمت تباهی هشدار داد و گفت: "تنها یک راه پیش برای تلاش جهت برون رفت از بزرگترین بحران تاریخ اسرائیل وجود دارد و آن هم این است که از سه حزب یش عتید به ریاست یائیر لاپید، اردوگاه رسمی به ریاست بنی گانس و اسرائیل بیتنا به ریاست اویگدور لیبرمن برای پیوستن به ائتلاف خودت دعوت کنی زیرا با آنها حزب لیکود اکثریت را خواهد داشت که قادر خواهد بود که جلوی انواع ضربه خطرناک به اسرائیل را بگیرد. این سه حزب خواهند دانست که تصمیم قطعی را بگیرند. نجات اسرائیل در دست توست نتانیاهو. اینکه پشت سرت سرزمینی سوخته باقی بماند یا جنبش صهیونیسم را در ساختار کنونی آن در این زمان از تباهی در ملاعام نجات دهی."
رژیم صهیونیستی هم اکنون با بحران های متعدد سیاسی و شکاف و گسل های عمیق جمعیتی روبرو است. برگزاری پنج دور انتخابات پارلمانی در طول تنها چهار سال خود گواه بی ثباتی سیاسی در این رژیم است. اختلاف طبقاتی و مصادره منابع در دست جریان های دینی صهیونیستی و حریدی به زیان جریان های سکولار بر شدت بحران در درون این رژیم افزوده و آنها را چند پاره کرده است.
در سایه این شرایط، بسیاری از سران رژیم صهیونیستی خود بارها در طول سالهای اخیر درباره خطر فروپاشی درونی این رژیم هشدار داده اند.
نظر شما