به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از سایت بحرین لیکس، اندیشکده آمریکایی «موسسه واشنگتن برای سیاست خاورنزدیک» در گزارش خود آورده است که رویکرد طایفه ای بر انتخابات پارلمانی بحرین در سایه ظلم و تبعیض دینیِ برنامه ریزی شده در این کشور سایه افکند. کشور بحرین از سال ها پیش شاهد این تبعض و ستم دینی است.
این گزارش جمعیت شیعیان بحرین را دو سوم کل جمعیت این کشور برآورد کرده و به نبود نمایندگان آنها متناسب با این جمعیت در پارلمان اشاره کرد و آورده است: این درصد به هیچ وجه در پارلمان بحرین دیده نمی شود.
در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است که دولت بحرین با دادن تابعیت به شهروندان اردنی و پاکستان و کشورهای دیگر تلاش می کند که جمعیت بحرین را به نفع طیف طرفدار خود در این کشور بالا ببرد.
بر اساس این گزارش، پاپ فرانسیس در سفر اخیرش به منامه به طور ویژه درخصوص لزوم آزادی دین سخن گفت.
اظهارات پاپ درحالی است که تقریبا ۲۰۰۰ شهروند شیعه بحرین اکنون زندانی هستند و بسیاری از آن ها به اعدام محکوم شده اند.
انتخابات پارلمانی بحرین روز شنبه در سایه تحریم احزاب و گروهها و جمعیت های مخالف و تحریم مردمی برگزار شد.
حکومت بحرین در طول سالهای اخیر با منحل کردن جمعیت ها و احزاب مخالف و صدور قوانین ناعادلانه و ظالمانه از جمله قوانین انزوای سیاسی و مدنی، عملا عرصه حضور و فعالیت جامعه مدنی و سیاسی و فعالان را بسته است.
حکومت بحرین همزمان نیز به سرکوب مخالفان و آزادیخواهان و بازداشت و شکنجه و تبعید آنها دست زده است.
اما در مقابل، حکومت بحرین تلاش کرده است که با دادن تابعیت بحرینی به اتباع بیگانه، دست به تغییر بافت جمعیتی به نفع خود در این کشور بزند.
در طول قیام مردمی بحرین از ۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون صدها نفر شهید و هزاران نفر زخمی شده اند.
سازمان ها و نهادهای حقوق بشری تاکنون بارها با محکوم کردن نقض گسترده حقوق بشر در بحرین، خواهان آزادی زندانیان سیاسی و پایان سرکوب در این کشور شده اند.
نظر شما