میانگین کارانه علی‌الحساب خدمات پرستاران خراسان رضوی هفت میلیون تومان تعیین شد

مشهد- ایرنا- مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان کارانه علی‌الحساب تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری برای پرستاران زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی به طور میانگین هفت میلیون تومان محاسبه شده است که برای یک دوره معین در چند روز آینده پرداخت می شود.

دکتر امیررضا صالح مقدم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق آخرین دستورالعمل پرداخت کارانه تعرفه خدمات پرستاری از طرف وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمام دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مکلف شده‌اند که بر حسب اعتباری که به این دانشگاه‌ها اختصاص یافته است، بر اساس یک فرمول معین، علی الحساب مبلغی را به عنوان کارانه مربوط به تعرفه خدمات پرستاری به پرستاران پرداخت کنند.

وی ادامه داد: میزان کارانه تعرفه گذاری خدمات پرستاری که به صورت علی الحساب به کادر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت خواهد شد، حداقل ۲ میلیون تومان و حداکثر ۱۶ میلیون تومان و به طور میانگین حدود هفت میلیون تومان خواهد بود.

صالح مقدم خاطر نشان کرد: این تعرفه بر اساس کارکرد پرستاران در سه ماهه دی، بهمن و اسفند ماه سال ۱۴۰۰ محاسبه  شده است که مبلغ کارانه پرستاران با توجه به میزان کارکردشان متغیر است.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ملاک عمل محاسبه کارانه تعرفه گذاری خدمات پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اساس شیوه‌نامه های مربوطه با بالاترین ضریب محاسبه شده است.

وی گفت: نکته مهم در کارانه جدید این است که تاکنون کارانه پرستاران به عنوان بخشی از سهم کارانه پزشکان بیمارستان‌ها پرداخت می‌شده  است، اما بر اساس دستورالعمل جدید این کارانه باید بر اساس درآمد ناشی از خدمت پرستاری در بیمارستان‌ها و هزینه‌ دریافتی از بیمه‌ها پرداخت شود، بنابراین مدل و فرمول کار تغییر پیدا می‌کند و ممکن است مبلغ کارانه نیز تغییر کند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: میزان دقیق و قطعی مبلغ کارانه پرستاران بیمارستان‌ها پس از بررسی پرونده‌های پرداختی هر بیمارستان توسط اداره بیمه اعلام خواهد شد و پس از آن مشخص خواهد شد که کارانه تعرفه جدید پرستاران چقدر افزایش یا کاهش دارد.

دکتر صالح مقدم اضافه کرد: تاکنون پرداختی‌های پرستاران بر اساس سهم کارانه پزشکان نه براساس عملکرد پرستاران توزیع می شده است، بنابراین  بیمارستان‌هایی که کارانه پزشکان شان بالا بوده، درآمد پرستاران هم بالا بوده و در بیمارستان‌هایی که کارانه پزشکان پایین بوده، درآمد پرستاران نیز کم بوده است لذا میزان افزایشی یا کاهشی بودن این کارانه بر حسب عملکرد واقعی پرستاران ممکن است در برخی بیمارستان‌ها کاهشی و در بعضی افزایشی باشد.

هم اکنون حدود ۱۰ هزار پرستار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول فعالیت هستند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی، هم‌اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۶ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha