به گزارش ایرنا، ابراهیم تقی زاده روز سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان اضافه کرد: حرکت دانشگاه پیام نور به سمت مسائل علمی و فناوری است و در کنار مراکز تخصصی، کانونهای فرهنگی از جمله ۱۴ دبیرخانه دائمی در نقاط مختلف کشور برای انجام جشنوارههای گوناگون در حال فعالیت هستند تا روح تحرک و پویایی در دانشگاه حاکم شود.
رییس دانشگاه پیام نور اضافه کرد: با توجه به رشد علوم مختلف و اهمیت ارتقا علمی دانشجویان، بازنگری منابع درسی در دانشگاه پیام نور به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
تقی زاده یادآوری کرد: روزگاری دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاه غیر حضوری در اواخر هفته فعالیت داشت اما امروز این دانشگاه در تمامی ایام هفته مشغول ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان و جامعه هدف است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان نیز گفت: این استان از نظر علمی و پژوهشی دارای بزرگان فراوانی به خصوص در عرصه علوم انسانی است و این مولفه از ویژگیهای برجسته همدان محسوب میشود.
آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی با بیان اینکه علوم انسانی ۸۵ درصد رشتههای دانشگاه پیام را تشکیل می دهد افزود: تحول در علوم انسانی موجب تحول در علوم تجربی نیز میشود، حتی اولین تحولات در تمدن جدید غربی نیز از تحول در علوم انسانی رقم خورد، بنابراین علوم انسانی دارای اهمیت بسیاری است.
وی تصریح کرد: گاهی مواقع علوم انسانی در جامعه کم اهمیت جلوه داده میشود در حالیکه این رشته مبدأ تحولات پیچیده است و حتی تعریف نوع تمدن و کیفیت تمدنی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب و زیربنای آن، در علوم انسانی محقق میشود.
امام جمعه همدان با تأکید بر لزوم توجه به میزان قدرت و قوت هیات علمی در دانشگاهها اظهار داشت: در صورت بهره گیری از اساتید برجسته و برتر در دانشگاه، میتوان انتظار تحول در علوم مختلف را داشت و حضور اساتید توانا و برتر در جذب دانشجو نیز بسیار موثر است.
آیت الله شعبانی موثقی ادامه داد: سیستم و سبک آموزشی مبتنی بر بومی بودن از ویژگی های شاخص دانشگاه پیام نور است که امید می رود دیگر دانشگاهها نیز این سیاست را در نظر گرفته و در مسیر اجرا شدن آن تلاش کنند.
نظر شما