به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد کرمی روز چهارشنبه در جلسه شورای آرد و نان آذربایجان غربی افزود: نانوایانی که بنا به هر دلیلی در ساعت موظفی عدم پخت نان داشته باشند در ماه بعدی سهمیه آنان به میزان روزهای تعطیلی کاسته میشود.
وی با بیان اینکه نانواییهای استان زیر ذره بین بازرسان کارگروه آرد، نان و گندم قرار دارند، اظهار کرد: تقویت نظارتهای محیطی بازدارنده از سطح نانواییها، برخورد جدی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت مردم و انعکاس و اطلاع رسانی سریع و به موقع بازخوردها باید با جدیت دنبال شود.
کرمی با قدردانی از اهتمام مجموعه عوامل متأثر در حوزه آرد و نان استان، بر تشدید بازرسی از واحدهای خبازی در خصوص کیفیت، کمیت نان و رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید کرد.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: ارتقای کیفیت نان، قانونمندی در ساعت پخت و توزیع مطلوب، رعایت نظافت محیط کار در نانواییها امری ضروری است.
وی ادامه داد: اهتمام جدی در تامین و توزیع عادلانه سهمیه آرد و نظارت، شناسایی، معرفی و برخورد با برخی افراد سودجو و متخلف و ساماندهی مکتوب نانواییهای توزیع کننده نان برای برخی ادارات و ارگانهای دولتی و تعیین میزان نان در نظر گرفته شده در کنار بازآموزی مجدد ضوابط و استانداردهای مرتبط با آرد و نان اعم ارتقای کیفی و کمی، مسایل تغذیهای و بهداشتی مورد توجه است.
در این جلسه که حدود چهار ساعت به طول انجامید مصوبات جلسه قبل پیگیری شد و در زمینه تهیه و توزیع و ساماندهی نان مورد نیاز بیمارستانها و ادارات استانی، تهیه آرد سبوسدار برای پخت نان سنگک، نحوه ارائه و توزیع آرد ترمیمی در استان، توزیع آرد میان نانواییهای آزاد پز از موضوعات بررسی شده بود.
آذربایجان غربی دارای بیش از چهار هزار نانوایی است که ۲۵ درصد این واحدها در ارومیه فعال هستند.
نظر شما