ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از دغدغه‌های فرهنگی رهبر معظم انقلاب است

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی را یکی از دغدغه‌های فرهنگی رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: معظم له به عنوان یک کتابخوان حرفه‌ای بارها به مسوولان و متولیان فرهنگی کشور نسبت به ترویج این فرهنگ پسندیده تاکید کرده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «معصومه حسنی‌خوانسار» در مراسم آیین بزرگداشت روز کتاب، کتابداری و کتابخوانی که با حضور "بهمن امیری مقدم" استاندار کرمانشاه در سرسرای «احمد عزیزی» اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد، افزود: هفته کتاب امسال را با شعار «ما همانیم که می خوانیم» در راستای ترویج بهتر فرهنگ کتابخوانی و نشان دادن اهمیت بالای موضوع کتاب و کتابخوانی به بهترین شیوه در استان شروع کردیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ارتقا فرهنگ کتابخوانی و قدردانی از کتابداران گفت:در راستای متوجه کردن نگاه جامعه به این موضوع، فعالان و نهادهای متولی کتابخانه ها وظیفه بسیار بزرگی بر دوش دارند.

حسنی‌خوانسار با بیان اینکه در چند سال اخیر گرایش مردم به کتاب‌های صوتی و دیجیتالی بیشتر شده است، گفت: اما با وجود این رویه جدید باز کتابخانه‌ها کارکردهای زیادی دارند و باید بدانیم امانت کتاب؛ یکی از این کارکردها است، زیرا کتابخانه ها امروزه به پایگاه های اجتماعی و فرهنگی تبدیل شدند و در بسیاری از برنامه ها زمینه ساز توسعه فرهنگی هستند.

۹۰ کتابخانه عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در ادامه به وضعیت کتابخانه ها استان اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر ۹۰ باب کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ باب کتابخانه روستایی، ۶۴ باب کتابخانه شهری و سه باب کتابخانه سیار روستایی است که به روستاهای اطراف شهرستانهای هرسین، جوانرود و قصرشیرین خدمات رسانی می کنند و هرکدام بین پنج تا ۲۵ روستا را تحت پوشش قرار می دهند.

حسنی‌خوانسار با بیان اینکه ۶۰ هزار نفر عضو کتابخانه های عمومی استان است؛ افزود: یک میلیون و ۲۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه های عمومی سراسر استان وجود دارد.

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری است

وی همچنین از افتتاح سه باب کتابخانه عمومی در استان کرمانشاه در یکسال گذشته خبر داد و گفت: یک باب در روستای فش شهرستان کنگاور با کمک خیرین اهدای زمین کتابخانه و ۲ بخش ویژه کتابخانه برای ناشنوایان و بخش نسخ خطی چاپی و سنگی در استان به بهره برداری رسیده است.

این مقام مسئول همچنین به اجرای برنامه های فرهنگی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: امسال سال پرکاری در حوزه برنامه های فرهنگی ترویجی داشتیم که می توان از این برنامه ها به سلسله نشست های نمایشنامه خوانی با عنوان «قصه قاسم ما»، عصر شعر مجازی با عنوان جهانمرد، ویژه برنامه روایت مادری با تجلیل از مادر شهید، برنامه گذرگاه انقلاب، جشنواره کتابخوانی رضوی به صورت کشوری، دومین دوره طرح با هم بخوانیم، دومین دوسالانه قصه گویی، ۱۴ نشست ویژه کتابخوانی با عنوان محفل کتابدانان، برپایی سه موکب فرهنگی اربعین حسینی اشاره کرد و در کل ۶ هزار برنامه فرهنگی اجرا شده است.

در پایان این مراسم از ۲۰ نفر از برگزیده کتابدار، کتابخوانان برتر، انجمن های برتر استان، خیر برتر، پیشکسوت، خدمتگزار برتر، کتابخانه های برتر، مسئولان برترکتابخانه و بخش ویژه برتر، با اهدای لوح تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha