۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۰
کد خبر: 84950865
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران

گچساران- ایرنا- بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت گچساران در کنار دولت توانست با شناسایی اشخاص حقیقی و حقوقی توانمنددر حوزه احیای واحد های اقتصادی و ایجاد ارتباط بین واحد های راکد و احیاگر اقدامات موثری در یک سال گذشته بری رونق صنایع و واحد های تولیدی این شهرستان انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، توسعه مدل‌ها و طرح‌های جدید درباره احیای واحدهای اقتصادی ، استفاده از ظرفیتهای معادن و واحد های تولیدی و صنعتی نیمه تعطیل و تعطیل را برای رونق تولید و اشتغال و در نهایت توانمندسازی احیاگران و توسعه دانش احیا از دیگر اقدامات بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت گچساران در این شهرستان بوده است.

هر چند بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت گچساران در کنار دولت توانست در یکسال گذشته در احیای برخی از واحد های تولیدی و صنعتی این شهرستان اقدامات موثری را انجام دهد ولی هم اکنون برخی از صنعتگران این شهرستان با برخی از مشکلات از جمله مالی و نبود زیرساخت ها در شهرک های صنعتی مواجه هستند و چشم انتظار دولت برای دریافت تسهیلات کم بهره هستند.

فرماندار گچساران به عنوان نماینده عالی دولت به همراه فرمانده سپاه ناحیه گچساران و مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت گچساران به منظور بازدید و رفع مشکلات صنعتگران این شهرستان در شهرک صنعتی چهاربیشه این شهرستان حضور یافتند و پای صحبت‌های صنعتگران نشستند.


کمک به ۳۰واحد های صنعتی در زمینه تولید از سوی بسیج مهندسین

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران

مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران گفت: از سال گذشته تا کنون در راستای کمک به چرخه تولیدات داخلی و خودکفایی ۳۰ واحد تولیدی، صنعتی در این شهرستان توسط کانون بسیج مهندسین گچساران پایش و عارضه یابی شده است.

سید یدالله افضلی بیان کرد: از این تعداد واحد های تولیدی و صنعتی ۱۱ مورد راکد بوده که با تلاش بسیار دوباره وارد چرخه تولید شدند.

وی ادامه داد: با برطرف شدن مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان موجب اشتغالزایی بیش از ۱۰۰ نفر در این شهرستان شد.

مسئول بسیج مهندسین صنعت،معدن، تجارت و سپاه ناحیه گچساران تصریح کرد: تعدادی از این واحد های صنعتی در شهر و روستا واقع شده و نیمی دیگر در شهرک های صنعتی هستند.

تلاش های دولت سیزدهم در بازگشت صنایع راکد به چرخه تولید

فرماندار گچساران تعداد واحدهای فعال در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصرآباد این شهرستان را ۵۴ مورد اعلام کرد و افزود: ۲۷ واحد صنعتی در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصر آباد هم اکنون غیر فعال است.

روانبخش دیهیم خوب با اشاره به تلاش های دولت سیزدهم در بازگشت صنایع راکد این شهرستان گفت: کارخانه قطعات ماشین سازی این شهرستان پس از تعطیلی چندساله با ۱۱۸ نفر اشتعالزایی مجددا در سال گذشته با کمک دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت.

دیهیم خوب تصریح کرد: در دولت سیزدهم هشت قرارداد واگذاری زمین برای اجرای طرح های اقتصادی در شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی ناصرآباد انجام شد.

وی با اشاره به جذب نیرو در پتروشیمی این شهرستان که به زودی افتتاح خواهد شد، افزود: نیروی تخصصی مورد نیاز درخواستی برخی از صنایع یا پتروشیمی نیز در این شهرستان کم می باشد و باید از فنی و حرفه ای در راستای برطرف کردن این مشکل کمک گرفته تا مهارت آموزی لازم را انجام دهیم.

هزینه ۵۱ میلیارد ریال برای زیرساخت شهرک‌های صنعتی گچساران در دولت سیزدهم

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران

فرماندار گچساران گفت: ۵۱میلیاردو ۹۳۰ میلیون ریال در دولت سیزدهم برای توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی گچساران هزینه شد.

روانبخش دیهیم خوب افزود: از این میزان اعتبارات هزینه شده ۱۳ میلیارد و ۳۷ میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی و ۳۸ میلیاردو ۸۹۳ میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی از سال گذشته تاکنون هزینه شده است.

وی بیان کرد: این میزان اعتبار برای اجرای شبکه برق ،گاز، آب، روشنایی، تکمیل خط انتقال آب، خرید و نصب ترانسفورماتور، اجرای زیر سازی و آسفالت در شهرک های صنعتی گچساران این شهرستان هزینه شد.

اختصاص بیش ۴۰ میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت های شهرک های صنعتی گچساران در سالجاری

فرماندار گچساران گفت: امسال ۳۰ میلیاردو ۴۹۸ میلیون ریال برای شهرک های صنعتی گچساران اختصاص یافت.

وی بیان کرد: همچنین ۱۰ میلیارد ریال برای ایجاد زیر ساخت های طرح های دانش بنیان برای شهرک های صنعتی گچساران امسال مصوب شده است.

فرمانده سپاه: تلاش دولت برای رفع مشکلات صنایع
فرمانده سپاه ناحیه گچساران تصریح کرد: در راستای کمک به چرخه تولید و صنعتگران و برداشتن گام های اقتصادی باید مشکات را از جلو پای صنعتگران برداشت و بانک ها از آنها حمایت کنند.

سرهنگ سید حمزه محقق زاده ابراز کرد: باید دولت در راستای برطرف کردن مشکلات صنایع اقدامات لازم را انجام دهد، هرچند تا کنون به همت دولت سیزدهم خیلی از صنایع راکد در کشور مجددا به مدار تولید بازگشتند.

وی گفت: برخی افراد برای ساخت شرکت و واحد های تولیدی در این شهرک صنعتی زمین دریافت کرده اند ولی هیچ گونه اقدامی انجام ندادند و جلو پیشرفت برخی از جوانان را با این اقدامات خود گرفته اند.

فرمانده سپاه ناحیه گچساران گفت: باید با همکاری و همدلی در راستای برطرف کردن مشکلات صنعتگران اقدامات لازم را انجام دهیم.

نگرش ها نسبت به تسهیلات بانکی عوض شود
فرمانده سپاه ناحیه گچساران گفت: نشستن پای صحبت های صنعتگران می تواند برای حل مشکلات آنها راه برون رفتی ایجاد کرد.

محقق زاده افزود: معمولا به وام های دریافتی از بانک ها به گونه ای دیگر در استان نگاه می شود، برخی به دنبال دریافت کننده برای خرید ملک و ماشین و غیره هستند و اگر در صورت اضافه شدن به دنبال کار دیگر خواهند رفت.
محقق زاده اضافه کرد: بخش عظیمی از این مشکلات به نوع نگاه ما در خصوص تسهیلات بانکی بر می گردد که باید نوع نگرش به آن را تغییر داد.

آماده سازی زیر ساخت های شهرک های صنعتی قبل از واگذاری

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران


فرماندار گچساران گفت: در زمینه مشکلات صنعت گران و تولید کنندگان بیشترین تقصیر را مسئولین دارند که در گذشته با آنها تعامل خوبی نداشتند،برخی افراد دارای سرمایه و نیازی به تسهیلات نداشته اند ولی در کنار آنها افرادی نیز بودند که نیازمند تسهیلات بانکی برای صنعت هستند.

روانبخش دهیم خوب تصریح کرد: باید زیر ساخت های لازم قبل از واگذاری شهرک های صنعتی برای صنعت گران آماده باشد، و تمام تلاش خود را در راستای برطرف کردن مشکلات صنعتگران شهرک صنعتی چهاربیشه انجام خواهیم داد.

دیهیم خوب اظهار داشت: در بخش مشکلات مطرح شده و زیرساخت های شهرک های صنعتی این شهرستان طبق جلسات انجام گرفته قرار شد اقدامات مفیدی در این شهرستان انجام شود.

دیهیم خوب با بیان اینکه مشکلات صنعتگران را پیگیری خواهیم کرد و در حد توان برای برطرف شدن مشکلات آنها تلاش خواهم کرد گفت: از واحد های تولیدی و صنعتی شهرستان انتظار می رود که کالای تولید شده در گچساران از کیفیت بالایی برخوردار شود، تا خریدهای مورد نیاز در بیرون شهرستان صورت نگیرد.

بدهکاری ۴ میلیارد ریالی شهرک صنعتی چهاربیشه به آبفا
رئیس اداره آب و فاضلاب گچساران گفت: در بحث آب های شهرک های صنعتی گچساران ما نیز دغدغه های خود را داریم، ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال شهرک صنعتی چهار بیشه به آبفا بدهکار است.

محمود زارعی با بیان اینکه برخی از واحدهای صنعتی در چهاربیشه غیرفعال هستند ولی از آب این واحدها استفاده می شود گفت: اداره آب و فاضلاب گچساران در زمینه تولید با واحدهای صنعتی هیچ

کوتاهی نخواهیم کرد و شرکت های بدهکار می توانند مبلغ بدهی خود را به صورت اقساط پرداخت کنید و هم اکنون در زمینه تامین آب شهرک صنعتی ما مشکلی نداریم.

انتظار برخی صنعتگران برای دریافت تسهیلات
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی برجیس گچساران گفت: در دولت نهم این شرکت با ظرفیت اشتغالزایی ۱۵۰ نفر تاسیس شد و در ۱۲ سال گذشته هیچ گونه حمایتی در زمینه پرداخت تسهیلات بانکی به این شرکت نشد.

اسماعیل توکلی پور ادامه داد: به دلیل نبود سرمایه این کارخانه به مدت سه سال تعطیل بود و در اوایل تاسیس ۷۸ کارگر در این شرکت مشغول به کار بودند که هم اکنون به دلیل مشکلات مالی به ۲۸ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: در دولت گذشته هیچ گونه حمایت مالی به این شرکت انجام نشد امید است مسئولان دولت سیزدهم در راستای کمک به ما گام بردارند.

بدهکاری بیمارستان به شرکت اکسیژن گستر

مدیر شرکت اکسیژن گستر خلیج فارس گچساران نیز گفت: این شرکت در دوران ویروس کرونا تمام تلاش خود را انجام داد تا بیمارستان های این شهرستان بدون اکسیژن‌ نباشد در حالی که بیمارستان ها تاکنون پول تولید اکسیژن این شرکت را پرداخت نکردند.

حسن دهقان تصریح کرد: هم اکنون طلب این شرکت از بیمارستان شهید رجایی گچساران ۶ میلیارد ریال است و تاکنون مکاتبات زیادی با این بیمارستان برای پرداخت مطالبات خود داشتیم ولی حاضر به پرداخت آن نشده اند.

وی ظرفیت این شرکت را روزانه تولید ۴۵۰ سیلندر ۴۰ لیتری اعلام کرد و گفت: به دلیل برخی مشکلات هم اکنون تولید این شرکت روزانه ۷۰ سیلندر می باشد.

مسئولان به کمک ما بیایند

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران

مسئول شرکت تولید کننده محصولات سلولزی در گچساران گفت: سال ۹۲ با دریافت ۲ میلیارد ریال تسهیلات از بانک ملی و با واگذاری زمین در شهرک صنعتی سربیشه گچساران از طرف شرکت شهرک های صنعتی استان و با آورده خود اقدام به احداث کارخانه تولید محصولات سلولزی کردم و در سال ۹۷ موفق به اخذ تأییدیه از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان شده و کار خود را به صورت رسمی شروع کردیم.

اکبر محمد پور ابراز کرد: مسئولان متولی شهرک های صنعتی از مدیران شرکت های تولیدی فراری هستند و تمام اموال خود را برای سود و زیان بانک ها فروخته ام.

وی تصریح کرد: انتظار می رود برای تولید کنندگان و صنعت گران این شهرستان جلسه ای در استان برگزار شود تا مشکلات صنعت داران این شهرستان در اسرع وقت برطرف شود.

محمد پور با بیان اینکه شهرکهای صنعتی برای برخی زیر ساخت ها هیچ گونه همکاری با این شرکت نداشته ابراز کرد: چرا باید برای دریافت تسهیلات بانکی باید در تهران به دنبال وام باشم و به نظر شما چه کسی باید من را حمایت کند.

اجرای ۲طرح فناورانه تولید آفت کُش های گیاهی

مدیر اجرایی طرح های فناورانه تولید آنتی بیوتیک های دامی و گیاهی در گچساران گفت: ۲ طرح فناورانه تولید آفت کُش های گیاهی و آنتی بیوتیک های با پایه گیاهی برای طیور در کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا بوده و مشابه آنها نیز تاکنون در کشور وجود ندارد.

اسلام کمایی ابراز کرد:عملیات اجرایی این ۲ طرح از مهرماه ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت پنج هزار ۷۰۰ مترمربع در شهرک صنعتی "چهاربیشه" شهرستان گچساران آغاز و هم اکنون با اعتباری بیش از بیش از ۸۰ میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی در حال اقدام است.

وی با بیان اینکه در بازدید مسئولان استانی برای دریافت تسهیلات به این شرکت قول مساعدت داده بودند گفت: این طرح تولید آفت کش های گیاهی در صورت تکمیل برای ۴۰ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به پیشرفت۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی این طرح تصریح کرد: با اجرای یان دو فناورانه استان کهگیلویه و بویراحمد به قطب فرآوری گیاهان دارویی کشور در زمینه اسانس و عصاره تبدیل خواهد شد.
زیر ساخت های شهرک های صنعتی مشکلی ندارد

اقدامات بسیج مهندسین برای رونق صنایع در گچساران


معاون مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: زیرساخت های شهرک های صنعتی در گچساران مشکلی ندارند و صنعتگران می توانند کارهای تولیدی و صنعتی خود را در آنها انجام دهند.

محمدی تعداد واحدهای فعال در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصرآباد این شهرستان را ۵۴ مورد اعلام کرد و افزود: ۲۷ واحد صنعتی در شهرک صنعتی گچساران و ناحیه صنعتی ناصر آباد هم اکنون غیر فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha