«محمد طاهری » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان وام در حوزه های بافندگی، صنایع تبدلی، تولید محصولات خانگی، پرورش زنبور عسل و کشت زعفران در زادگاه امام راحل پرداخت شد.
وی با اشاره به راهاندازی ۷۲ صندوق قرض الحسنه بسیج سازندگی در خمین، ادامه داد: طرح صندوقهای قرضالحسنه مردم را به سمت اشتغال پایدار سوق میدهد و سبب ماندگاری مردم در مناطق روستایی می شود.
مسئول بسیج سازندگی خمین تصریح کرد: صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی مصداق بارز کارآفرینی هستند و هدف از تشکیل آنها ایجاد اشتغال در روستاها و مناطق محروم است چراکه صندوق های قرض الحسنه مردم را پای کار می آورد و مردم در اقتصاد و تولید نقش مهمی ایفا می کنند.
طاهری اظهار داشت: ایجاد صندوقهای قرضالحسنه اشتغالزا که با حمایتهای مردمی شکل گرفته است از اقدامات بسیج سازندگی در راستای تحقق اقتصاد مقاوم و مردمی به شمار میرود.
مسئول بسیج سازندگی خمین با اشاره برگزاری نمایشگاه « اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی» همزمان با هفته گرامیداشت بسیج در روستای چهارچشمه گفت: این نمایشگاه شامل ۱۰ غرفه عرضه محصولات خانگی، داروهای گیاهی و صنایع دستی و چهار غرفه فرهنگی جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات، عفاف و حجاب و سرگرمی کودکان است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان شامل دو بخش مرکزی و کمره , دو شهر خمین و قورچی باشی و هفت دهستان(صالحان , گله زن ،رستاق ، آشناخور ، حمزه لو خرمدشت ، چهار چشمه ) است و ۹۳ روستا در بخش مرکزی و ۵۲ روستا در بخش کمره دارای سکنه است.
نظر شما