محمدرضا حیدری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح ها شامل چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵ در روستای حسین آباد، کوسه، گلیان و برزل آباد، سه خانه بهداشت روستای هنامه، رباط و توپکانلو و ۲ مرکز بهداشت گلیان و شماره سه در خیابان جوادالائمه شیروان است.
وی خاطرنشان کرد: تعمیرات و تاسیسات ۶ واحدی مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲، تعمیرات خانه بهداشتی پالکانلو و زرتانلو، دیوارکشی محوطه خانه بهداشت باداملق و تعمیرات و تاسیسات بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان از دیگر طرح های بهداشتی درمانی در دست اجرا شهرستان است.
حیدری بزرگترین طرح شهرستان را تعمیرات و تاسیسات بیمارستان امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان به بیماران ۲ شهر شیروان و فاروج خدمات درمانی ارائه می دهد نوسازی و تعمیر آن جزو ضروریات است که برای آن ۱۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه هزینه خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: ۲۵۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات خیرین سلامت، سفر ریاست جمهوری، دانشگاه و محرومیت زدایی برای طرح های مزبور هزینه خواهد شد که تاکنون روند اجرای طرح ها پیشرفت خوبی داشته و با تخصیص به موقع اعتبارات تا سال آینده به اتمام می رسد.
اینک ۶ باب مرکز بهداشتی و درمانی شهری، ۱۴ باب مراکز بهداشتی و درمانی روستایی و ۷۶ باب خانه بهداشت فعال در مناطق روستایی این شهرستان به مردم خدمات ارائه می دهند.
۵۵ پزشک عمومی در شهرستان فعالیت دارند که ۲۰ نفر از آنها در مطب های خصوصی، ۲۰ نفر در درمانگاه و اورژانس بیمارستان و ۱۰ نفر به صورت پزشک خانواده فعالیت می کنند.
شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد که ۶۸ هزار نفر آن در قالب ۱۸ هزار خانوار در ۱۵۷روستای شیروان سکونت دارند.
نظر شما