۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری نصب شد

شهرکرد -ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مراکز درمانی این استان از ابتدای دولت سیزدهم به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مجهز شدند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، ارسلان خالدی فر با اعلام این خبر افزود:خرید و تجهیز دستگاه ام.آر. ای بروجن و لردگان با اعتباری افزون بر ۸۲ میلیارد تومان، دستگاه سی. تی. آنژیوگرافی شهرکرد با اعتباری افزون بر ۱۲۰ میلیارد تومان، دستگاه سی.تی. اسکن لردگان با هزینه ۱۵ میلیارد تومان، دستگاه سی.تی. اسکن اردل با صرف اعتبار ۱۰ میلیارد تومان نصب شده است.

به گفته وی، خرید و تجهیز دستگاه لیزر اگزایمر شهرکرد با ۲۰ میلیارد تومان، دستگاه اندوسونوگرافی شهرکرد با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان، دستگاه سنجش تراکم استخوان شهرکرد با هزینه چهار میلیارد تومان، هشت دستگاه رادیولوژی دیجیتال با اعتباری افزون بر ۲۵ میلیارد تومان در این مدت خریداری و در مراکز درمانی استان نصب شده است.

وی از تهیه دستگاه لیزر "پی.آر.پی" در شهرکرد با اعتبار سه میلیارد تومان و سه دستگاه ویدئو آندوسکوپ با هزینه ۹ میلیارد تومان خبر داد و گفت: تامین تجهیزات پزشکی از مراجعه بیماران به استا نهای همجوار کم خواهد کرد.

فعال شدن سامانه ثبت آنلاین بیماران قلبی و عروقی کشور در مرکز آموزشی درمانی هاجر شهرکرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از راه‌اندازی سامانه ثبت آنلاین بیماران قلبی و عروقی کشور در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد خبر داد و گفت: در این مرکز ریجستری قلب شامل ثبت اطلاعات بیماران قلبی انجام می‌شود که استفاده از این فناوری باعث ثبت یکپارچه اطلاعات بیماران به صورت محرمانه و دسترسی آن در سراسر کشور و تسهیل انجام تحقیقات در این زمینه و تصمیم‌گیری بهتر در خصوص اقدامات پیشگیرانه و درمانی متناسب با وضعیت بیماری‌های قلبی و عروقی در هر استان و منطقه انجام می‌شود.

به گفته وی، سامانه ریجستری شامل اطلاعات جامعی از همه بیماران قلبی که آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و استمی انجام دادند، ثبت می‌‍شود.

خالدی‌فر از فعال شدن دستگاه آندوسونوگرافی مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) با اعتباری بیش از ۱۱.۵ میلیارد تومان برا ی نخستین بار در استان خبر داد و گفت: این دستگاه با قدرتی بسیار بالاتر از دستگاه‌های.ام.آر.آی و سی.تی.اسکن قابلیت سونوگرافی از اعضای داخلی مانند مری، معده، دئودنوم، روده بزرگ ورکتوم را دارد.

وی اظهار داشت: با راه‌اندازی این دستگاه از مراجعه بیماران به استان‌های همجوار برای دریافت خدمات این دستگاه کاسته می‌شود.

به گفته وی، دستگاه آندوسونوگرافی در ارزیابی سرطان مری، ریه، پانکراس، معده و رکتوم لنفوما، مری بارت، تومورهای نورواندوکرین، التهاب پانکراس و کیست‌های پانکراس، سنگ‌های مجاری صفرا، سارکوئیدوزیس (ناهنجاری‌های گوشت مانند) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت:تشخیص وسعت سرطان و میزان پیشرفت آن، ارائه اطلاعات دقیق در مورد نوع سلول‌های سرطانی ریه، ارزیابی یافته‌های غیر طبیعی حاصل از تست‌های تصویربرداری مانند کیست لوزالمعده، را از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در حوزه درمان با در اختیار داشتن ۲ مرکز آموزشی، درمانی، هشت بیمارستان، یک هزار و ۸۱۲ تخت فعال بیمارستانی، ۹۸ آمبولانس پیش بیمارستانی(۱۱۵) و بیمارستانی و ۵۱ آمبولانس مراکز بهداشتی و امکانات تشخیصی به جمعیت بیش از یک میلیون نفری این استان خدمات‌رسانی می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha