یوسف شعبانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تشکل ها در سطح واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی مشمول قانون کار استان تشکیل، تاسیس یا تجدید انتخابات شده است.
وی اظهار داشت: اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان در حوزه تشکیل نماینده کارگران تحقق ۳۶۶ درصدی و در تجدید انتخابات تشکل های کارگری و کارفرمایی تحقق ۱۵۷ درصدی دارد.
شعبانی افزود: استان همدان ۲۲۰ تشکل کارگری و کارفرمایی شامل ۳۵ شورای اسلامی کار، ۱۱۲ نمایندگان کارگر، ۲۶ انجمن صنفی کارگری، ۳۵ انجمن صنفی کارفرمایی، هشت کانون کارگران بازنشسته، ۲ کانون انجمن صنفی کارفرمایی استان، یک کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان و یک مجمع نمایندگان کارگران استان دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: با توجه به اینکه تشکلها از نزدیک با مسائل حرفهای و اقتصادی کارگران و کارفرمایان روبه رو هستند به واسطه داشتن مشارکت و تخصص می توانند در تصمیم گیریهای دولت مفید واقع شوند.
شعبانی اضافه کرد: تشکل های کارگری در تحقق مطالبات کارگران اعم از وضعیت معیشت، حقوق و دستمزد، بیمه و قراردادهای کار و تشکل های کارفرمایی در پیگیری و حل مشکلات بنگاه های اقتصادی و مطالبات کارفرمایان از دولت نقش بسزایی دارند و باید زمینه فعالیت آنها را هموار و فراهم کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تشکلهای کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیمسازیهای کلان استان از اهمیت ویژهای برخوردارند و توسعه و تقویت آنها در محیطهای کار و تولید موجب تنظیم رابطه کارفرما و کارگر شده و از تنشهای کاری جلوگیری میکند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان اظهار داشت: تشکل های کارگری به عنوان دپارتمان جامعه کارگری هستند که با آسیب شناسی مشکلات و ارائه راهکار می توانند در تصمیم گیری مسئولان برای حل مشکلات تاثیرگذار باشند و باید از ظرفیت آنها بیشتر و بهتر استفاده کرد.
نظر شما