عزیزالله عباسی، روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرمایهگذاران باید بطور دقیق راهنماییهای لازم را دریافت کنند تا در بازه زمانی کوتاه و بدون سردرگمی و برگشت طرحها از استان، کارها عملیاتی شود.
وی با بیاناینکه تسهیلگری در این زمینه سبب رفع موانع تولید می شود، افزود: نبود اطلاع رسانی در باره کمیت و کیفیت تسهیلات اشتغال از دیگر موانع جذب سرمایه گذار و کارآفرینی در این منطقه است.
فرماندار فریدن افزود: با توجه به قانون خصوصی سازی در کشور، احداث مستقیم کارخانه از سوی دولت در منطقه امکانپذیر نیست اما زمینه برای سپُردن اینکار به بخش خصوصی فراهم است و ما از آن استقبال میکنیم.
عباسی با بیان اینکه در یک سال اخیر تاکنون سرمایهگذاری به شهرستان فریدن مراجعه نکرده است، افزود: با این حال میکوشیم تا حد امکان و بر اساس دستورالعملهای قانونی از سرمایهگذاران حمایت و هر کجا مانعی بر سر راه آنها ایجاد شود با انتقال آن به استان، برای عبور از مشکلات و تسهیل فرایندهای بعدی چارهاندیشی کنیم.
وی ادامه داد: سند آمایش استان و شهرستان باید در طرح های ارائه شده از سوی سرمایهگذاران رعایت شود، زیرا گاهی با طرحهای مواجه می شویم که تعریف اقتصادی ندارند.
فرماندار فریدن با بیان اینکه هیچ عذر و بهانهای برای اجرای تعهدات اشتغال از سوی مدیران پذیرفته نمی شود، تاکید کرد: راهاندازی کارگاه های کوچک در تقویت چرخه تولید کشور بسیار موثر است، از این رو نهادهای اجرایی باید در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.
عباسی افزود: با توجه به اینکه دولت، اشتغال را در سرلوحه کار خود دارد، به جوانان باانگیزه و برخوردار از طرحهای کارآفرینی، تسهیلات ارزان قیمت و خدمات مشاوره اختصاص خواهد یافت.
وی با بیاناینکه شرط موفقیت در کارآفرینی، پُشتکار است، افزود: متقاضیان تسهیلات ارزان قیمت طرح خود را به نهادهای مربوطه ارائه کنند تا برای آن در کارگروه اشتغال شهرستان تصمیمگیری شود.
وی از ارائه تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و کارمزد ۴ درصد بصورت هفت ساله به متقاضیان کارآفرینی در فریدن خبر داد و گفت: تاکنون افزون بر ۲ هزار شغل در فریدن از طریق تخصیص تسهیلات به مشاغل خانگی ایجاد شده است.
فرماندار فریدن ادامه داد: سرمایه گذاری در مناطق محروم در اولویت ستاد تسهیل سرمایهگذاری استان قرار گرفته است.
عباسی با بیان اینکه تقویت و بهبود زیرساختها و ظرفیتهای سرمایهگذاری در منطقه را دنبال میکنیم، افزود: برای واگذاری ۲۱ هکتار زمین در منطقه صنعتی دهگاه فریدن به سرمایهگذاران، در حال اتخاذ بهترین تصمیم ممکن هستیم.
وی افزود: از ۱۴ واحد مستقر در دهگاه فریدن، ۱۰ واحد فعال و چهار واحد نیز اقدام به ساخت و ساز کردهاند و در زمان حاضر ایجاد راه دسترسی در این محدوده در اولویت ماست.
به گفته وی، توجه به سرمایهگذاری در بخشهای صنعتی و صنایع تبدیلی همراه با ایجاد انگیزه راه بُرون رفت از مشکل بیکاری در منطقه است.
به گزارش ایرنا، فریدن برغم پیشینه پربار تاریخی و اداری و برخورداری از ظرفیتهای ارزشمند جغرافیایی، اقتصادی و گردشگری، سالهاست رنج محرومیت را بر دوش می کشد، این در حالیست که فرصتها و ظرفیتهای ارزشمندی برای اشتغال و تولید در این منطقه وجود دارد.
در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ طرحی در هیات وزیران مُصوب و به دستگاههای دولتی ابلاغ شد که بر اساس آن واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی که از سال ۱۴۰۰ در فریدن احداث میشوند یا به بهرهبرداری میرسند مانند مناطق آزاد تجاری، صنعتی و کالاهای تولیدی و توسعه به مدت ۲۰ سال از معافیت مالیاتی برخوردار میشوند.
همچنین با هدف رفع بیکاری در منطقه از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه، اکنون فریدن بعنوان منطقه «غیر برخوردار از اشتغال» تعریف شده است
فریدن با ۲ شهر، ۲۸ روستا و جمعیت افزون بر ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب استان واقع است.
اصفهان_ایرنا_ فرماندار فریدن گفت: گام نخست برای جذب و ماندگاری سرمایهگذار در این شهرستان، شناسایی ظرفیتهای شاخص و ترسیم مسیر درست برای سرمایهگذاری در آنهاست.
نظر شما