به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی روز یکشنبه در آیین افتتاح پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران در اشتهارد افزود:افتتاح مجموعه پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران در اشتهارد نهضت جدیدی را در روابط صنعت و دانشگاه ایجاد می کند که سبک جدیدی در شراکت استراتژیک بین دولت، دانشگاه و بخش خصوصی را رقم می زند.
وی ادامه داد: امیدواریم این شراکت استراتژیک، نقطه عطفی در تاریخ ارتباط صنعت و دانشگاه شکل دهد.
رییس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: همیشه از ارتباط بین صنعت و دانشگاه صحبت میکنیم و با وجود اینکه از گذشته تاکنون برای گسترش این ارتباط تلاش شده است اما توفیق چندانی در این زمینه نداشتهایم، با بررسی اولیه قراردادهای پژوهشی دانشگاه مشخص میشود که اکثر این قراردادها با نهادهای واسط منعقد شده است و با بخش اصلی صنعت نبوده است.
مقیمی با یادآوری اینکه فضای فیزیکی پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران در اشتهارد از سوی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور در اختیار دانشگاه قرار گرفته است، گفت: نزدیک به ۲ هزار شرکت دانشبنیان در شهرستان اشتهارد فعالیت میکنند که این تعداد شرکت ظرفیت فوقالعادهای برای این منطقه محسوب میشود، چون با تعداد شرکتهای مستقر در ۷ استان برابری میکند.
وی در بخش دیگر سخنانش با اعلام اینکه پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران محلی برای برگزاری دورههای فرصت مطالعاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران خواهد بود، اظهار داشت: شیوهنامه فرصتهای مطالعاتی اعضای هیأت علمی دانشگاه تدوین میشود که بر اساس آن اعضای هیأت علمی پیمانی و رسمی آزمایشی الزام خواهند داشت که برای تبدیل وضعیت حتماً یک دوره فرصت مطالعاتی در صنعت بگذرانند. همچنین در زمینه ارتقای اعضای هیأت علمی در بخش اجرایی، امتیاز ویژهای را برای افرادی که در صنعت حضور دارند، خواهیم دید.
رییس دانشگاه تهران افزود: پردیس علم و فناوری دانشگاه تهران در اشتهارد تبدیل به ایستگاه مهارتورزی و کارورزی دانشجویان دانشگاه تهران می شود. بر اساس برنامه تحول آموزشی دانشگاه تهران، درسهای کارورزی و مهارتی به شدت تقویت خواهد شد و دانشجویان در قالب دورههای چند روزه در این پردیس در کنار اساتید حاضر در فرصت مطالعاتی مستقر خواهند شد.
مقیمی درباره کارکرد فرهنگی مورد انتظار از پردیس علم و فناوری دانشگاه تهران در اشتهارد هم گفت: به شدت نیازمند نشستها و اردوهای فرهنگی در کنار مهارتورزی صنعتی هستیم. پردیس دانشگاه تهران در اشتهارد کمک میکند تا شاهد اتصال بین کارکردهای مختلف در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی باشیم.
وی ادامه داد: این پردیس محلی برای رفت و آمد دائم انجمنهای علمی دانشجویی خواهد بود و بر این اساس، دفتر ثابت انجمنهای علمی در پردیس اشتهارد افتتاح میشود.
رییس دانشگاه تهران همچنین از شکلگیری شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور، تبدیل خروجیهای پژوهش به فناوری و اصلاح فرآیندها و کارکردها در معاونتهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی و بینالملل دانشگاه تهران به عنوان راهبردهای اصلی برای تحقق دانشگاه کارآفرین در دانشگاه تهران نام برد.
۲۰۰ واحد شهردانش دانشگاه تهران در اختیار فعالیت های دانش بنیان قرار می گیرد
در ادامه علی اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز گفت: افتتاح این پردیس علم و فناوری به گسترش اکوسیستم علم و فناوری و توسعه فعالیتهای دانشبنیان در استان البرز کمک می کند، گامی برای توسعه بستر علم و فناوری در کشور خواهد بود.
وی در این مراسم همچنین حسینعلی علیخانی استاد تمام دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران را به عنوان رییس پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران معرفی کرد.
ربیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران درباره اقدام عملی این دانشگاه در زمینه گسترش فعالیتهای دانشبنیان گفت: با موافقت رییس دانشگاه، ۲۰۰ واحد از مجموعه شهر دانش دانشگاه تهران که در محدوده طرح توسعه دانشگاه قرار دارد، در اختیار فعالیتهای دانشبنیان قرار میگیرد.
حکم انتصاب حسینعلی علیخانی به ریاست پردیس علم و فناوری دانشگاه تهران در اشتهارد با حضور رییس دانشگاه تهران، رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رییس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور و استاندار البرز به وی اعطا شد.
پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران امروز (یکشنبه ۶ آذر ماه) با حضور رییس دانشگاه تهران، رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رییس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور و استاندار البرز در اشتهارد افتتاح شد.
نظر شما