مصطفی صفایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد ورزشکار، رقابتهای مختلفی از جمله مسابقات آسیایی، آسیا اقیانوسیه، پاراآسیایی، پاراالمپیک و باشگاه های آسیا و جهان را تجربه کرده اند.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از هزار و ۵۰۰ ورزشکار جانباز و معلول در خراسان رضوی فعالیت می کنند که ۸۰۰ نفر از آنان به صورت سازمان یافته و حرفه ای فعالیت های ورزشی را انجام می دهند.
رییس هیات جانبازان و معلولان خراسان رضوی گفت: کسب مدال های خوش رنگ آسیایی و جهانی نیز از دستاوردهای مهم این ورزشکاران است که بیشتر آنها در رشته های والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر و تیراندازی به دست آمده است.
صفایی افزود: این دستاوردها در حالی رقم خورده است که حتی یک ورزشگاه مخصوص جانبازان و معلولان در خراسان رضوی ایجاد نشده و تنها یک مجموعه ورزشی به صورت اجاره ای در اختیار آنان است.
وی استعداد یابی را مهمترین اولویت این هیات دانست و اضافه کرد: توجه به استعدادها و توانایی های ورزشی معلولان به ویژه در حاشیه شهر مشهد بسیار حائز اهمیت است و می توان از این ظرفیت برای قهرمانی های مختلف بهره گرفت.
رییس هیات جانبازان و معلولان خراسان رضوی فقدان درآمد پایدار را دلیل عدم حمایت های کافی از ورزشکاران معلول دانست و گفت: توسعه تیم های استان و شهرستان ها و تقویت ورزشکاران ملی و المپیکی استان نیازمند وجود حامی مالی است که امیدواریم حامیان مالی و یا خیران در این مسیر قدم بگذارند.
نظر شما