«جمشید امیدی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، فزود: ۲ هزار و ۳۵۵ مجوز معادل ۱۰ درصد مجوزهای صادر شده، از ابتدای امسال تاکنون انجام شده است.
وی بیان کرد: متقاضیان و جویندگان شغل برای بهرهگیری از وام مشاغل خانگی می توانند به سایت مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آدرس https://mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir/ مراجعه کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: در سامانه مشاغل خانگی ۶۲۲ رشته تعریف شده که هر فرد میتواند بر اساس تجربه خود و بدون هیچ هزینهای یک رشته انتخاب و اطلاعات را وارد کند.
امیدی اظهار داشت: ۵۹۳ رشته مشاغل خانگی ثبت محور است که بلافاصله متقاضیان میتوانند مجوز دریافت کنند و از وام این مشاغل با نرخ چهار درصد بهرهمند شوند.
وی گفت: تسهیلات خوبی به استان مرکزی برای مشاغل خانگی و خرد معادل ۷۰۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که ۳۵ درصد آن امسال تخصیص یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: وضعیت اشتغال در این استان در مقایسه با سال ۹۹ از وضعیت مطلوبی برخوردار است به طوری که آمار شاغلین این استان در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود که در سال ۹۹ تا ۳۷۴ هزار نفر کاهش یافت و مجدد از سال ۹۹ روند افزایشی داشته و در سال ۱۴۰۰ به ۳۸۵ هزار نفر رسیده است.
امیدی عنوان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در تابستان سال ۹۹ هشت و یک دهم درصد بوده و این نرخ در تابستان امسال به ۶ و چهار دهم درصد کاهش یافته است.
وی یادآور شد: آمار مقرری بگیران استان مرکزی در تابستان سال ۹۹ به چهار هزار ۸۲۸ نفر رسید و این تعداد در تابستان امسال به سه هزار و ۴۰۸ نفر کاهش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در راستای ارائه خدمات بیشتر به جامعه کارگری و کارفرمایی و کاهش اختلافات این قشر واحد مشاورهای در اراک ایجاد شده است.
امیدی بیان کرد: بیشترین دادخواستهای واصله استان مرکزی مربوط به شهرستان اراک است و به همین دلیل مرکز مشاوره در این منطقه ایجاد شده و تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون سه هزار و ۱۱۶ دادخواست در هیات تشخیص استان مرکزی وارد و رسیدگی شده که ۳۰ درصد آنها به سازش رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: در این مدت، ۶۳۸ دادخواست نیز در هیاتهای حل اختلاف استان صادر شده است.
امیدی عنوان کرد: در سالهای گذشته، هیاتهای حل اختلاف استان مرکزی یک روز در میان برگزار میشد اما هماکنون هفته ای یک روز برگزار میشود که این موضوع بیانگر آن است که به نوعی تعداد پرونده های واصله کاهش یافته است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما