به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا عبدی شامگاه دوشنبه در سومین نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان البرز افزود: سرانجام بخشی برنامه خواندن و نوشتن از استان البرز شروع می شود.
وی بیان داشت: برای بستن پرونده افراد بی سواد در استان ها از جمله البرز نیاز به شناسایی افراد بی سواد و حمایت دستگاه های استانی به منظور زیرپوشش بردن افراد بی سواد در کلاس های خواندن و نوشتن سواد آموزی داریم.
عبدی خاطرنشان کرد: برای کاهش بزه کاری در جامعه و همچنین هدایت افراد به سوی انواع سوادهای دیگر بویژه سواد عاطفی و مجازی لازم است افراد بی سواد جامعه از دوره فراگیری سواد خواندن و نوشتن عبور کنند.
رییس سازمان نهضت سواد آموزی تاکید کرد: اجرای این برنامه همراهی فرمانداران، بخشداران و دهیاران را در استان ها از جمله البرز می طلبد.
عبدی یادآورشد: ما باید به سرعت خواندن و نوشتن را جمع آوری کنیم و به آموزش سایر سوادها که افراد یک جامعه به آن نیاز دارند بپردازیم.
وی ادامه داد: برای نقطه یابی بی سوادی در استان ها بویژه البرز که به صورت آزمایشی در آن برنامه خواندن و نوشتن صورت می گیرد باید همه پای کار باشند.
رییس سازمان نهضت سواد آموزی افزود: برای مشارکت افراد بی سواد در برنامه خواندن و نوشتن باید دربین آنها ایجاد انگیزه کنیم.
وی تاکید کرد: این برنامه به مدت سه سال در استان ها اجرا می شود تا افراد بی سواد خواندن و نوشتن را در یک دوره کوتاه مدت بگذرانند و البرز کمتر از ۲ درصد افراد بی سواد دارد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار البرز نیز در این نشست گفت: بیش از ۹۸ درصد از مردم استان سواد دار هستند که این درصد کم افراد بی سواد زیبنده البرز نیست.
مرتضی ولی پوری افزود: برای سواد دار کردن افراد بی سواد باید از همه ظرفیت های استان استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه اهمیت سواد برکسی پوشیده نیست، باید با احساس مسئولیت بیشتر برای شناسایی افراد بی سواد در استان گام برداریم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار البرز بیان داشت: بی سوادی یکی از عوامل بزهکاری در جامعه محسوب می شود که باید برای کمک به افراد بی سواد و هدایت آنها به سمت کلاس های خواندن و نوشتن از خیرین، سمن ها و نیروهای جهادی فعال در استان البرز کمک گرفت.
ولی پوری یادآورشد: برای سرعت بخشی به کارهای مربوط به شناسایی افراد بی سواد همه فرمانداران البرز می بایست به کمک آموزش و پرورش بیایند و همچنین کارگروه تخصصی مشترک بین دستگاه ها تشکیل شود.
وی ادامه داد: مصوبات شورای پشتیبانی سواد آموزی استان برای فرمانداری های البرز ارسال گردد تا در فرصت ۲ ماه مشخصات افراد بی سواد را جمع آوری کنند.
معاون استاندار البرز تصریح کرد: برای انگیزه بخشی دربین افراد بی سواد باید زمینه حرفه آموزی شغلی و مهارت آموزی را فراهم کنیم.
وی بیان داشت: حاشیه نشینی یکی از عوامل مهم بی سوادی است که باید از این مناطق اقدام به آموزش سواد خواندن و نوشتن به افراد بی سواد کنیم.
ولی پوری عنوان کرد: ظرف یک هفته جلسه ای با حضور مدیرکل زندان های البرز برگزار شود تا برای آموختن سواد خواندن و نوشتن به زندانیان راهکارهای مناسب بررسی شود.
نظر شما