روناک تاسا روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تاکنون به ۲۵ نفر تسهیلات مشاغل خانگی مستقل پرداخت شده و این روند ادامه دارد.
وی افزود: تسهیلات پرداخت شده به رشته های سفال گری، دوخت لباس محلی، ملیله سازی طلا و نقره، گچ بری و سایر رشته ها اختصاص یافته است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشنویه بیان کرد: ۵۴ نفر نیز در سامانه رصد معرفی شده و روند معرفی جهت پرداخت تسهیلات تداوم دارد.
تاسا در خصوص فصل دوم عملیات کاوش نجات بخشی محوطه های محدوده آبگیری سد چپرآباد افزود: عملیات کاوش نجات بخشی چهار محوطه محدوده آبگیری سد چپرآباد پایان گرفته است و اشیای تاریخی کشف شده به دلیل نبود موزه در این شهرستان به صورت موقت به موزه یکی از شهرستان های همجوار انتقال یافته است.
وی با بیان اینکه فصل دوم این عملیات نیز در انتظار تامین بودجه است گفت: کاوش های صورت گرفته در محدوده سد چیرآباد می تواند نقطه عطفی برای باستان شناسی در جنوب آذربایجان غربی محسوب شود.
به گزارش ایرنا، اشنویه، یکی از مناطق مهم تاریخی و باستانی آذربایجانغربی به شمار میرود که دارای ۱۰۶ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی از جمله تپه «دینخواه»، «کتیبه کیلاشین»، «قلعه قلاتگاه»، «کتیبه عینالروم»، «قبرستان مارابراهیم» و تومولوسهای «سوجه»، «گندویلا»، «حسن نوران»، «ملااحمد» و «سیاوان» است.
این شهر مرزی همچنین به دلیل داشتن پنج کتیبه از ۱۰ کتیبه مهم اورارتویی به کانون آثار برجا مانده اورارتویی در کشور تبدیل شده که شناسایی این کتیبههای مهم از جمله «کیلهشین» و «عینالروم» باعث شده کارشناسان آثار باستانی، تاریخی و باستانشناسان از این منطقه به عنوان بهشت باستان شناسی یاد می کنند.
نظر شما