به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، حجتالله محقق افزود: فرآیند راهاندازی پروژه آبرسانی سنندج به مرحله نهایی و بهرهبرداری رسید.
وی، با بیان اینکه کلنگ بهرهبرداری از طرح آبرسانی به شهر سنندج دهه فجر سال ۱۳۹۹ به زمین زده شد، ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه نیز از ابتدای سال ۱۴۰۰ آغاز و فاز یک آن در آبان سال جاری به بهرهبرداری رسید.
این مقام مسوول ضمن ابراز خرسندی از عملیاتی شدن برنامهریزیهای صورت گرفته در بازه زمانی تعیین شده، ادامه داد: طرح آبرسانی به سنندج از جمله پروژههایی است که در مدت زمان تعیین شده به دلیل تاکید رییس جمهور و پیگیریهای مستمر وزیر نیرو و مسئولان استانی با وجود شرایط کوهستانی و وجود مسیرهای صعبالعبور برای انتقال آب سد آزاد به تصفیهخانه و فرایند دشوار عبور خط لوله فولادی از دل صخرهها با نتیجه مطلوب به سرانجام رسید.
محقق، ارزش مالی این پروژه را بالغ بر ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: مسیر پروژه آبرسانی از منابع آبی استان کردستان به شهر سنندج حدود ۶۰ کیلومتر و ارتفاع پمپاژ ۴۸۰ متر است که در این میان ۲۷ کیلومتر از این مسیر با لولههای فولادی به قطرهای ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ میلیمتر منشعب شده است.
معاون اجرایی طرح آبرسانی به سنندج از سد آزاد به تصفیهخانه افزود: بهرهبرداری از این شبکه آبرسانی امکان انتقال ۵۷ میلیون مترمکعب آب را به تصفیهخانه سنندج برای جمعیت ۷۰۰ هزار نفری، در افق سال ۱۴۲۵ مهیا میکند.
وی همچنین به معضلات پیشین در تامین آب شرب شهروندان سنندجی اشاره کرد و گفت: پیش از این و در سالهای گذشته، سد قشلاق منبع اصلی تامین کننده آب شرب شهروندان سنندجی بود که به لحاظ کیفی شرایط مساعدی نداشت. ۱۰۰ درصد آب شرب شهروندان سنندجی از سد آزاد تامین میشود.
محقق خاطرنشان کرد: به منظور تامین آب شرب با کیفیت و پایدار، برنامههای لازم برای بهرهبرداری از فاز اول آبرسانی صورت گرفت و شاهد افتتاح فاز نخست این پروژه کلان ملی در ۲۸ آبانماه سال جاری بودیم و با بهرهبرداری از فاز دو ۱۰۰ درصد آب شرب شهروندان سنندجی از سد آزاد تامین میشود.
معاون اجرایی طرح آبرسانی به سنندج با اشاره به افزایش سطح رضایتمندی شهروندان سنندجی در پی بهبود شرایط کیفی آب شرب، افزود: بر اساس آمار ارائه شده از سوی آزمایشگاه مستقر در شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، هماکنون حدود ۸۰ درصد کیفیت آب شرب این شهر بهبود یافته است.
نظر شما