به گزارش خبرنگار ایرنا، هومن قصری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: این کار به همت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه از اوایل آبان ماه جاری، فرآیند رتبه بندی این کارخانه ها در دستور کار قرار گرفت، افزود: بر اساس این طرح با هدف تامین سلامتی مردم استان، نظارت بر کارخانجات تولید مواد غذایی و بهداشتی تشدید و ساماندهی می شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: در این طرح کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی از درجه A تا D طبقهبندی می شوند و کارخانههایی که با توجه به امتیاز بدست آمده، در رتبه بندی درجه A قرار گیرند، به دلیل برخورداری از آزمایشگاه و کارشناسان کنترل کیفی زبده، نیاز به نظارت محدودتری دارند.
قصری ادامه داد: واحدهای تولیدی که در درجه D قرار گیرند و امتیاز پایین تری کسب کنند، نظارت در مورد آنها تشدید می شود و حتی جواز کار و فعالیت آنها مورد بررسی مجدد قرار میگیرد.
وی افزود: در این رتبه بندی مسایلی از قبیل الزامات ساختمانی و تجهیزاتی، تسهیلات و تاسیسات بهداشتی، مجهز و به روز بودن تجهیزات آزمایشگاهی، دستورالعملها و روشهای اجرایی، ثبت نتایج ارزیابی و بازرسی های مسوول کنترل فنی و روش های فرآیندی مورد توجه قرار می گیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از فعالیت بیش از ۶۵ کارشناس کنترل کیفی مورد تایید آن معاونت در صنایع مرتبط با مواد غذایی استان خبر داد و گفت: این کارشناسان اغلب دانش آموخته مهندسی صنایع و مواد غذایی هستند.
نظر شما