حمایت از بنگاه‌های اقتصادی ماموریت مهم دولت در مازندران است

ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: حمایت از بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی باهدف ایجاد اشتغال پایدار ماموریت مهم و اولویت‌دار دولت سیزدهم در استان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور روز شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای سال ۱۴۰۱ قرار است حدود ۵۵ هزار شغل جدید در استان ایجاد شود که تحقق این امر مهم بدون حمایت از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی امکانپذیر نیست.

وی خاطر نشان کرد: دولت در ماه‌های گذشته با برگزاری نشست‌های تخصصی فرصت‌های سرمایه گذاری قدم‌های خوبی برای کاهش آمار بیکاری در مازندران برداشته اما باید در کنار اجرای طرح‌های کلان، کاغذبازی‌های اداری و تفکر جزیره‌ای در ادارات به نفع تولیدکنندگان حذف شود.

۶۰ درصد از تعهد ایجاد اشتغال پایدار ۱۴۰۱ در مازندران محقق شده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان این که، از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۶۰ درصد از تعهد ایجاد اشتغال پایدار ۱۴۰۱ در استان محقق شده است، گفت: باید برای ایجاد بیش از ۲۰ هزار شغل جدید دیگر تا پایان امسال در تکاپو باشیم.

خیریانپور تصریح کرد: تمامی مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در مازندران بارحقوقی و قابلیت اجرا دارد و دستگاه‌های اجرایی استان باید نسبت تحقق دقیق این چارچوب‌های کاری در نظر گرفته شده بکوشند.

وی ادامه داد: در اتاق تمامی مدیران کل و شهرستانی دستگاه‌های اجرایی برای شنیدن مشکلات بنگاه‌های اقتصادی باز باشد و به صورت موردی و همچنین مسوولان در سطح کلان برای رفع دغدغه‌های تولیدکنندگان بکوشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان این که، زیرساخت‌ها برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان فراهم است، گفت: تفسیر قوانین به نفع تولیدکنندگان باتوجه به شرایط اقتصادی کشور اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش ایرنا، حدود ۸۷ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha