به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، در این گردهمایی که یکشنبه (۲۷ آذر) برگزار خواهد شد، مهمترین کلانروندها در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی که در آینده دانشگاه ها، نظام آموزش عالی و علم و فناوری ایران اثر گذارند و مهمترین مشخصه های دانشگاه ها و نظام آموزش عالی آینده در سیاستگذاری، مدیریت، برنامه ریزی، ارزیابی و اثربخشی اجتماعی با حضور صاحبنظران این عرصه بررسی میشود.
علیباقر طاهرینیا پیش از این در نشستی در مورد شبکه شماع گفته بود: پژوهشگران متعددی در سطح کشور و شهرستان ها پراکنده هستند و با این شبکهسازی، متخصصان حوزه آموزش عالی را ساماندهی کنیم تا مطالعات پشتیبان تصمیم وزارت علوم را غنا بخشیم.
وی درباره فراخوان عضویت در این شبکه، تاکید کرد: فراخوان عضویت در شبکه متخصصان آموزش عالی به زودی منتشر می شود. منظور از متخصصان، افرادی هستند که در حوزه های موضوعی مرتبط با آموزش عالی از قبیل مدیریت و اقتصاد آموزش عالی تخصص دارند، همچنین افرادی که حوزه علاقه مندی یا تجربه مدیریتی شان به گونه ای است که از شهرت علمی در حوزه آموزش عالی برخوردار هستند. برای اثربخشی این شبکه، متخصصان را در قالب میزهای پژوهشی، ساماندهی و این میزها را مسأله محور و عملیاتی محور تعریف می کنیم.
طاهری نیا درباره اثربخشی این شبکه، تاکید کرد: در این شبکه سازی، میزهایی نظیر حوزه های کیفیت در آموزش عالی و آموزش عالی و بایسته های استادی دانشگاه تشکیل می شود. بر اساس سازوکار در نظر گرفته شده، اطمینان حداکثری برای مشارکت همه متخصصان ایجاد می شود؛ همچنین میز مسأله محور، مدت دار است و برای ۶ ماه تا زمانی که پاسخ به مسأله داده شود و خروجی به دست آید، فعال می ماند و بعد از آن کنار می رود.
گردهمایی آیندهپژوهان آموزش عالی ۲۷ آذر ماه با عنوان آموزش عالی آینده را چگونه تصور می کنید؟ به همت گروه آیندهپژوهی و نظریه پردازی در آموزش عالی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار میشود.
نظر شما