به گزارش ایرنا، حسین عباسنژاد روز یکشنبه در حاشیه بازدید از اسکلههای کالای فله کالای اساسی بندر شهید رجایی و بررسی نمونههای مکندههای غلات، سرمایهگذاری صورت گرفته برای خرید این تعداد دستگاه مکنده را بیش از هشت میلیون یورو اعلام کرد و ادامه داد: از این چهار دستگاه مکنده دو دستگاه با ظرفیت ۳۰۰ تن بر ساعت برای مونتاژ و بهره برداری وارد بندر شهید رجایی شده و دو دستگاه مکنده دیگر هرکدام با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت پس از اتمام عملیات ساخت در ماههای آینده وارد بندر شهید رجایی میشود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با بیان اینکه سرعت بخشی در زنجیره تامین انواع کالای اساسی به منظور افزایش سلامت و امنیت غذایی مصرف کنندگان نهایی همواره در اولویت اول بنادر کشور است، هدف از خریداری این تعداد دستگاه مکنده با مشارکت بخش خصوصی را ارتقا نرم عملیاتی در تخلیه انواع کالای اساسی و تجهیز زیرساختهای بندری به دستگاههای مدرن تخلیه کالای فله خشک در بندر شهید رجایی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، باوجود تبلیغات رسانههای دشمن مبنی بر اعتصاب رانندگان اما روند تخلیه و حمل یکسره کالاهای اساسی در بنادر هرمزگان همچون گذشته، عادی است.
بندر شهید رجایی بزرگترین و پیشرفتهترین پایانههای کانتینری کشور را در اختیار دارد، همچنین حجم قابل قبولی از عملیات جابهجایی کالاهای عمومی به خصوص محصولات فولادی، فله خشک(غله و سنگ آهن)، فله مایع(روغنهای خوراکی) و فرآوردههای نفت خام در این بندر انجام میگیرد.
این بندر به عنوان یکی از مهمترین مبادی ورودی کالای اساسی کشور دارای ۱۸ باب انبار مسقف، شش پایانه فله و ظرفیت ۱۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی فله خشک، ۹۰ هزار متر مربع محوطه بارانداز و همچنین تعداد سه پایانه نگهداری فرآوردههای روغن خوراکی به ظرفیت ۳۷۰ هزار تن است.