به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدجواد بهشتی روز یکشنبه در اجلاس سراسری نماز که با حضور مدیران و معاونان پرورشی و تربیتی مدارس دزفول در حسینیه ثاراله این شهرستان برگزار شد، افزود: روی نحوه و شیوه بیان نماز کارهای زیادی انجام دادم و به کشورهای مختلف سفر کردم تا بدانم چطور دانش آموزان نماز را بفهمند و بپسندند.
وی با اشاره به نقش مدیران در انرژی دادن به معلمان، نشان دادن راه به دانش آموزان راه و تشویق خانوادههت ادامه داد: میتوان با شمارش و نمایش نعمتها، دانش آموزان را به نماز تشویق کرد.
مشاور علمی و فرهنگی ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: نعمتهای خدا بیشمار است به طوریکه در قرآن از یک هزار و ۲۰۰ نعمت نام برده شده که برای تشکر از هر کدام از آنها میتوان دانش آموزان را به سپاسگزاری و خواندن نماز تشویق کرد.
وی افزود: احساس ستایشگری یکی دیگر از ابعاد نماز است که برای ستایش و تشکر از خدا بابت نعمت.های فراوان باید نماز خواند.
نماز جمعه دزفول در اوج موشک باران تعطیل نشد
امام جمعه دزفول نیز در اجلاس نماز نخستین ماموریت اولیای خدا در زمین را اقامه نماز دانست و بر ضرورت ترویج فرهنگ نماز تاکید کرد.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود: مردم دزفول به خاطر نماز توانستند حماسه آفرینی کنند و برگ زرینی در تاریخ به نام خود ثبت کنند چرا که نمازجمعه دزفول در اوج موشک باران و بمباران دشمن حتی یک هفته هم تعطیل نشد.
وی با تاکید بر اینکه مردم و انقلاب اسلامی هرچه دارند از نماز دارند، ادامه داد: دشمن روی نوجوانان و دانش آموزان خیلی کار کرد؛ مدارس ۱۶ میلیون دانش آموز را با شیوع کرونا تعطیل و با غیرحضوری کردن کلاسها به دست دانش آموزان موبایل دادیم که به سلاح دشمن تبدیل شد.
حجت الاسلام قاضی دزفولی بیان کرد: باید به عقب برگردیم و مفاهیم ارزشی اخلاقی را با روشهای جذاب به بچهها آموزش دهیم که البته کار سنگینی است.
وی با انتقاد از غافل شدن از فتنه دشمن افزود: در مسائل تربیتی و پرورشی به روز نبودیم همین امر باعث شد دشمن در این زمینه موفق شود.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه آموزش و پرورش ما آموزش زده و پرورش و تربیت به حاشیه رفته است، بیان کرد: در یک جنگ ترکیبی همه جانبه احزاب قرار گرفته ایم و باید برای مقابله با آن کمر همت ببندیم و تلاش کنیم.
رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول بیان کرد: شبهات برای نوجوانان بسیار زیاد است که باید وقت گذاشت و به آنها جواب داد؛ وظیفه طلاب، فضلا و روحانیون در این زمینه بسیار سنگین است.
حجت الاسلام قاضی دزفولی تاکید کرد: متاسفانه نتوانستیم مفاهیم ارزشی را درست تبیین کنیم و در زمینه تبیین لذتهای معنوی از طاعات و عبادات کار نکردیم.
وی اظهار امیدواری کرد معلمان به عنوان لشکریان فرهنگی در این شرایط حساس فرهنگی جامعه با تمام توان در مقابل دشمن و این جنگ فرهنگی شناختی بایستند.
امام جمعه دزفول اظهارداشت: عامل اصلی ما در جنگ نرم نیروی انسانی است که باید با تدبیر و رعایت اولویتها ورود شود و از دانش آموزان برای مقابله با جنگ نرم استفاده شود.
دانش آموزان به تحقیق در مورد نماز سوق داده شوند
مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز بر ضرورت اقامه نماز اول وقت، جماعت و نماز در مسجد تاکید کرد و از مربیان تربیتی و پرورشی خواست به دانش آموزان اجازه دهند در مورد نماز تحقیق کنند.
امیر ظاهرطحان با بیان اینکه تحقیق در حوزه نماز ماندگار است، افزود: هرچقدر فضیلت نمازجماعت را به دانش آموزان گوشزد کنیم به نماز خواندن تشویق میشوند.
وی افزود: باید دانش آموزان را به نمازخواندن در مسجد تشویق کنیم تا با اهل بیت انس بگیرند.
مدیر آموزش و پرورش دزفول اظهارداشت: اقامه نمازجمعه توصیه خدا در قرآن است ؛ دانش آموزان درصورت تجهیز به نماز اول وقت، جماعت و جمعه هیچ آسیبی نمیبینند.
شعرخوانی، اجرای سرود و دکلمه خوانی دانش آموزان از دیگر برنامههای اجلاس نماز در دزفول بود.
در این آیین از حاج علیرضا اسفنده منتخب کشوری قرائت یک فراز یک نفس، ربابه زینوند لرستانی منتخب کشوری رشته نهج البلاغه، زینب و پروانه پورمقامی برترین طرح آموزش عملی نماز از آموزشگاه شهر میانرود، محمد نصیری قاری برتر، حسین سپهری منتخب کشوری مداحی، حسین خوش کلام منتخب کشوری رشته مداحی، معین ایمانی نژاد رتبه اول کشوری انشای نماز، آرزو صادق اسلامی منتخب کشوری رشته حفظ قرآن و حاج خیرعلی زمانی فعال مداحی تجلیل به عمل آمد.
نظر شما