داوران بخش رادیویی جشنواره ملی میراث‌فرهنگی معرفی شدند/ ارسال ۲۶۶ اثر

تهران- ایرنا- قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در احکام جداگانه، داوران بخش رادیویی نخستین جشنواره ملی میراث‌فرهنگی را معرفی کرد.

به‌گزارش ایرنا از میراث‌آریا، علی دارابی در احکامی جداگانه، علی بخشی‌زاده، مریم جلالی، ایوب آقاخانی، حسین ساعی، بهروز رضوی‌نژاد، آتوسا مومنی، شهرام گیل‌آبادی، وحید اسدی و مهدی شاملو را به عنوان داوران بخش رادیویی نخستین جشنواره ملی میراث‌فرهنگی منصوب کرد.

آثار دریافتی تولیدات چند رسانه‌ای در بخش صدا و سیما و سینما و فضای مجازی نخستین جشنواره ملی میراث‌فرهنگی ۲هزار و ۹۲۵ اثر است، همچنین آثار بخش رادیویی شامل ۲۶۶ اثر در قالب و ساختار نمایش رادیویی، گزارش رادیویی، مستند رادیویی، PSA و پادکست است.

در بخشی از حکم قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی برای داوران آمده است:

«بازآفرینی و معرفی میراث شکوهمند فرهنگی کشور با ابزارهای فرهنگی، ادبی و هنری توسط هنرمندان عرصه‌های مختلف و آحاد مردم موجب تقویت هویت ملی و انسجام بنیان‌های اجتماعی امری ضروری و ارزشمند است. این معرفی‌ها در گذر زمان سال به سال، فصل به فصل و روز به روز نو شده و با پیدایش ابزارهای نوین ان شاءالله به‌روزتر خواهد شد.

حفظ و تداوم حیات میراث ملموس یک ملت تنها به شناسایی، مرمت و حفظ فیزیکی این اررش‌ها نیست. بلکه باید در کنار حفظ فیزیکی سرمایه‌های تاریخی و ملی ابزارهای مختلف ادبی، هنری و فن‌آورانه را بکار گرفت تا وسعت دامنه آگاهی و شناخت ملی و جهانی از این آثار تعمیق یافته و مانا شود.

این آثار نقش بی‌بدیلی در تعمیق شناخت و آگاهی عمومی داخلی و خارجی داشته و موجب هم افزایی خواهد شد. ضمن آنکه برگزاری جشنواره و تشویق و حمایت از خالقان آثار ارزشمند؛ میراث را تبدیل به مسئله عمومی و مطالبه و فرهنگ عمومی خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، نخستین جشنواره تولیدات چند رسانه‌ای میراث‌فرهنگی به همت معاونت میراث‌فرهنگی کشور و با هدف پاسداری از میراث‌ کشور، ارزش‌گذاری و اهمیت بخشیدن به میراث ملی و تولید و حمایت از تولید آثار باکیفیت تلاشگران و هنرمندان و جوانان با موضوع میراث‌فرهنگی کشور به میزبانی استانداری یزد برگزار می‌شود.

این جشنواره در سه بخش رادیویی (پادکست، نمایش رادیویی، مستند رادیویی، مستند گزارشی، Psa) سینمایی و تلویزیونی (فیلم کوتاه، نیمه‌بلند و بلند، سریال، پویانمایی و عروسکی، مستند، کلیپ و نماهنگ) همچنین فضای مجازی (تولیدات کوتاه کاربرساخته شامل عکس، فیلم، کلیپ، نماهنگ، ویدئو کوتاه و موشن گرافیک) برگزار خواهد شد.

توجه به خلاقیت در بازآفرینی و معرفی میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس ایران‏ زمین به مخاطبان عام و خاص، زمینه‌‏سازی برای گسترش تاثیر فرهنگی ایران در داخل و خارج از مرزهای سیاسی و ایجاد فرهنگ نوین، دانش‏‌بنیان و اشتغال‏‌آفرین از جمله رویکردهای این جشنواره به شمار می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha