دستگاه‌های اجرایی مازندران ملزم به مناسب‌ سازی محیط برای توانخواهان هستند

ساری- ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران گفت: تمام دستگاه های اجرایی استان ملزم به مناسب سازی محیط برای ارایه خدمت به جامعه توانخواهان هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امید محبی یکشنبه در آیین تجلیل از دانش آموزان استثنایی مازندران که به مناسبت روز جهانی معلولان برگزار شد، افزود: ارایه خدمات مناسب به توانخواهان در دستور کار مجموعه استانداری است.

وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی استان در نحوه ارایه خدمت به جامعه توانخواهان مورد ارزیابی و سنجش قرار می گیرند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران تصریح کرد: دستگاه های اجرایی باید نسبت به مناسب سازی فضای فیزیکی ساختمان برای تداوم خدمت رسانی به توانخواهان اهتمام بیشتری داشته باشند.

محبی همچنین بر لزوم مناسب سازی معابر برای تردد جامعه توانخواهان استان مازندران تاکید کرد و گفت: نحوه خدمت رسانی دستگاه های اجرایی به توانخواهان به طور مستمر مورد ارزیابی قرار می گیرد تا بتوانیم با شناسایی موانع و مشکلات، بسترهای لازم را برای خدمات دهی مطلوب به این قشر را فراهم کنیم.

دستگاه‌های اجرایی مازندران ملزم به مناسب‌ سازی محیط برای توانخواهان هستند
آیین تجلیل از دانش آموزان استثنایی مازندران

وی، توانخواهان را افرادی با اراده و با ظرفیت بالا توصیف کرد و افزود: توانخواهان با ایستادگی در برابر مشکلات و غلبه بر سختی ها به موفقیت های زیادی دست یافته اند و موید این مطلب مهم و اساسی نیز حضور تاثیرگذار آن ها در عرصه های مختلف است.

معاون استاندار مازندران از آمادگی استانداری به منظور فراهم کردن بستر لازم برای ارایه خدمت به توانخواهان خبر داد و گفت: شخص استاندار مازندران، از نزدیک مسایل و مشکلات معلولان را رصد و مورد ارزیابی قرار می دهد و از هیچ تلاش و کوششی برای رفع مشکلات فراروی این قشر دریغ نمی کند.

در این مراسم از تعدادی معلمان نمونه و دانش آموزان برتر استثنایی مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را زیرپوشش دارد.
بهزیستی مازندران ۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیرپوشش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha