مُنیره جعفری، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه زمان کودکی بهترین فرصت برای فراگیری و نهادینه شدن تعلیم و تربیت صحیح است مراکز کانون، فرصت کتابخوانی و دسترسی به کتاب را برای اعضای کودک و نوجوان فراهم میکنند.
وی اظهار داشت: از سویی مربیان کانون با تقویت گرایش کودکان و نوجوانان به کتابخوانی و قصهخوانی، عنصر خلاقیت و نوآوری را در ذهن کودکان شکل میدهند و بارور می سازند.
سرپرست کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان اصفهان افزود: همچنین با کتابخوانی و قصهگویی که در فرآیند کتابخوانی رُخ میدهد بسیاری از مشکلات رفتاری و روحی کودکان و نوجوانان از جمله انزوا، استرس و افسردگی رفع میشود.
جعفری یادآور شد: اکنون در ۶۰ مرکز ثابت و سیار کانون استان دسترسی به کتاب برای کودکان و نوجوانان عضو وجود دارد و تمام کتابخانههای ما دارای دسترسی باز و موضوعات مُتنوع و تخصصی ویژه کودکان است.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان همچنین با اشاره به فعالیت کتابخانههای سیار و پستی این نهاد گفت: این دسته از کتابخانهها فرصت مناسبی برای دسترسی به خدمات فرهنگی و هنری کانون را برای بچههای روستایی و مناطق حاشیهنشین که امکان حضور در مراکز ثابت را ندارند، فراهم میکنند.
وی اضافه کرد: در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه بین اعضا، کارگاههای فرهنگی، هنری و ادبی بصورت مستمر در مراکز کانون برگزار میشود.
جعفری همچنین با اشاره به برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قصهگویی منطقه ۲ کشوری از ۲۲ تا ۲۴ آبان در اصفهان افزود: این جشنواره با هدف تقویت فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در سه بخش "ملی"، "دینی و آئینی" و "زبان اشاره" در گروههای سنی نوجوانان و بزرگسالان برگزار میشود.
جعفری یادآور شد: تمام تلاش کانون در اجرای برنامهها و فعالیت ها در مسیر تربیت صحیح کودکان و نوجوانان بر اساس فرهنگ دینی و ارزشهای اسلامی انجام میشود.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان دارای ۶۰ مرکز فرهنگی، هنری، ادبی و علمی ثابت، سیار و پستی و بالغ بر ۲۰ هزار نفر عضو است.
نظر شما