«امید رضایی فر» روز دوشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه اراک، افزود: چین با هفت میلیون ثبت اختراع مالکیت فکری رتبه اول و آمریکا با ۸۰۰ هزار ثبت اختراع رتبه دوم در این حوزه را دارند.
وی اظهار داشت: قانون جهش تولید در شرکتهای دانش بنیان که امسال رقم خورده است این امکان را در اختیار گذاشته تا تحقیقات دانشگاهی در بخش صنعت عملیاتی شود.
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از اصلیترین برنامههای وزارت علوم به طرح «نظام ایدهآل و نیازها» پرداخته است که به عنوان سکویی سعی کرده تمام نیازپردازان کشور از آن بهرهمند شوند.
رضاییفر افزود: ۲۰ هزار و ۷۰۰ نیاز از دستگاههای سراسر کشور در اجرای این طرح جمع آوری شده است.
وی اظهار داشت: پایان نامهها و رسالههای دانشگاهی به سمت رفع این نیازها است و در این خصوص امتیازهایی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هدف از نظام ایده آل و نیازها این است که متقاضیان بتوانند نیازها را در سامانه ثبت کنند و برای انجام این مهم دانشگاه کارگزارانی را پیش بینی کرده است.
رضایی فر، با یادآوری اینکه در ۲ سال گذشته به خاطر شیوع کرونا هفته پژوهش برگزار نشد، افزود: امسال یارانه تجاری سازی به فناوران در قالب تفاهمنامه با صنعت منعقد خواهد شد.
وی اظهار داشت: پژوهشگران میتوانند از سهمیه یارانه بهرهمند شوند که تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بلاعوض برای آن پیش بینی شده است.
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در طرح ملی ترویج کارآفرینی هر دانشجو میتواند از ۱۰ میلیون ریال برای کارآفرینی بهرهمند شود.
رضاییفر با اشاره به سابقه سرانه درآمد از فضای کسب و کار در جهان، افزود: در سال ۲۰۲۰ این سرانه به ۴۰۰ هزار دلار برای هر فرد رسیده است که باید در آینده با نگاه ویژه به این مهم ورود کرد.
وی اظهارداشت: حمایت و توصیه وزارت علوم به گسترش مراکز فناوری و دانشگاهی است و یکی از ضعفها، گفتمان سازی در فضای آموزشی، دسترسی دانشجویان به مجموعه فناوری کم است.
در این آیین شماری از پژوهشگران برتر دانشگاه اراک در هفته پژوهش (۱۲ تا ۱۸) آذر تجلیل شدند.
نظر شما