۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰
کد خبر: 84962123
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معروف ترین برندها در تجهیزات شبکه

۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰
کد خبر: 84962123
معروف ترین برندها در تجهیزات شبکه

در این مقاله به معروف ترین برندهای تولید کننده قطعات شبکه و میزان فروش آن ها در سال ۲۰۲۱ پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

معرفی محبوبترین برندهای دنیا در تجهیزات شبکه می‌تواند برای علاقمندان این حوزه جالب باشد. برندهای مختلفی در دنیای شبکه وجود دارند که قطعات متفاوتی را تولید می‌کنند اما از این میان نام چند شرکت بیش از سایرین می‌درخشد. شرکت‌هایی مانند HP، سیسکو، Dell، هوآوی و... در ادامه قصد داریم به شکلی اجمالی معروف ‌ترین برندهای شبکه در دنیا را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

HP؛ تولیدکننده بهترین سرورهای دنیا

طبق ارزیابی‌های شرکت‌های آماری مختلف، کمپانی اچ پی تولیدکننده بهترین سرورهای دنیاست. این شرکت امریکایی که از سال ۱۹۳۹ تا کنون به تولید تجهیزات IT مشغول است، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تکنولوژی در دنیاست. اچ پی قطعات مختلفی تولید می‌کند، از سرور گرفته تا استوریج، سوئیچ، رک شبکه و...

سرورهای Proliant این شرکت از محبوب‌ترین و باکیفیت‌ترین سرورهای دنیا محسوب می‌شوند که برای کسب و کارهای مختلف و در بازه‌های قیمتی متفاوت تولید و عرضه می‌شوند. جالب است بدانید که سرور HP DL۳۸۰ G۹ این شرکت، پرفروش‌ترین سرور تاریخ است.

البته HP رقبای قدرتمندی نظیر سیسکو و Dell دارد که سرورهای باکیفیت و مقرون به صرفه‌ای تولید می‌کنند اما برتری HP در این دسته از محصولات، پیشرو بودن آن از لحاظ تکنولوژی‌های جدید و روز دنیاست. از دیگر مزایای محصولات HP قابلیت‌های سرورهای این شرکت در کانفیگ‌های مختلف است.

سیسکو؛ باکیفیت و مقرون به صرفه

شرکت سیسکو در سال ۱۹۸۴ در آمریکا تاسیس شد و نخستین سرورهای خود را در سال ۲۰۰۹ روانه بازار کرد. این شرکت علاوه بر ساخت سرور، در زمینه تولید سوئیچ، روتر، فایروال و سایر قطعات شبکه نیز فعالیت می‌کند و یکی از مهم‌ترین شرکت‌های دنیاست. از دلایل محبوبیت این شرکت می‌توان به کیفیت بالای محصولات آن در کنار قیمت مقرون به صرفه اشاره کرد. کاربران زیادی در دنیا ترجیح می‌دهند از محصولات این شرکت استفاده کنند زیرا از کیفیت و تنوع بالایی برخوردارند و در بازه‌های مختلف قیمتی نیز محصولاتی با کیفیت ارائه می‌کند.

از مهم‌ترین سرورهای تولید شده کمپانی سیسکو می‌توان به سرورهای سری B مانند سرور تیغه‌ای B۴۸۰ M۵ یا سرورهای سری C مانند سرور UCS اشاره کرد.

معروف ترین برندها در تجهیزات شبکه

DELL؛ قدرتمند و سریع

کمپانی دل که در سال ۱۹۸۴ بنا شده، یک شرکت آمریکایی‌ست. سرور، استوریج، محصولات Cloud محور و... بخش مهمی از تولیدات شرکت دل است. در زمینه استوریج، می‌توان از استوریج‌های یونیتی dell emc نام برد که از سرعت و کیفیت بسیار بالایی برخوردارند. این شرکت در زمینه سرور نیز محصولات مختلفی در خانواده‌های PowerEdge و PowerOne تولید می‌کند که از محبوب‌ترین محصولات سروری دنیا هستند و با محصولات HP رقابت می‌کنند.

Huawei؛ اژدهای چینی

هواوی در سال ۱۹۸۷ میلادی تاسیس شد و امروزه بزرگ‌ترین تامین کننده تجهیزات مخابراتی جهان شناخته می‌شود.

سرورهای هواوی رابط کاربری آسانی دارند و به دلیل قابلیت‌های گسترش‌پذیری و کانفیگ آسان انتخاب مناسبی برای کاربران هستند. همچنین قیمت پایین محصولات این شرکت موجب شده سهم خوبی از بازار تجهیزات شبکه به محصولات هواوی اختصاص یابد. از محبوب‌ترین و جدیدترین محصولات سروری این شرکت چینی می‌توان به سرور FusionServer Pro ۲۲۹۸ V۵ اشاره کرد که با ۴۵۰ ترابایت ظرفیت ذخیره‌سازی، یک سرور استوریج قدرتمند محسوب می‌شود.

لنوو؛ قیمت پایین و کیفیت بالا

معمولاً محصولات چینی از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه هستند. کالاهای شرکت چینی لنوو نیز از این قاعده مستثنا نبوده و با قیمتی رقابتی به بازارهای جهانی عرضه می‌شوند. این شرکت چینی که در سال ۱۹۸۴ تاسیس شده، در مزینه تولید لپ تاپ و قطعات کامپیوتر تا تولید تجهیزات شبکه، فعالیتی گسترده در سطح جهان دارد.

سرورهای شرکت لنوو در سه فرم فاکتور اصلی رک مونت، تاور و بلید تولید شده و با نام thinkserver عرضه می‌شوند. در کنار قیمت پایین، نحوه کاربری آسان سرورهای لنوو از دیگر دلایل محبوبیت این شرکت نزد کاربران است.

معروف ترین برندها در تجهیزات شبکه

سهم شرکت‌های بزرگ تجهیزات شبکه در بازارهای جهانی

هر ساله شرکت‌های آماری، درصد فروش کمپانی‌های بزرگ تولیدکننده قطعات شبکه را منتشر می‌کنند. از آنجا که منابع این آمار مختلف هستند، ممکن است اختلافاتی با هم داشته باشند اما به صورت کلی اعداد نزدیک به هم هستند. طبق آمار منتشر شده در Counterpoint در انتهای سال ۲۰۲۱ سهم فروش کمپانی‌های مختلف در بازار سرورها به شکل زیر بوده است:

  1. کمپانی دل ۱۴ میلیارد و ۱۱۰ میلیون دلار
  2. کمپانی HP ۱۲ میلیارد و ۲۲ میلیون دلار
  3. کمپانی Inspur ۹ میلیارد و ۷۸۴ میلیون دلار
  4. کمپانی لنوو ۶ میلیارد و ۶۱۳ میلیون دلار
  5. هواوی ۴ میلیارد و ۳۴۳ میلیارد دلار

بخش دیگری از بازار نیز در اختیار محصولات ODM است که سایر شرکت‌ها از آن بهره می‌برند. همانطور که می‌بینید رقابت اصلی بین کمپانی دل و HPE است اما نکته مهم در رابطه با آمار فوق این است که این آمار جهانی هستند و ممکن است در مناطق مختلف آمار متفاوتی وجود داشته باشد. به عنوان مثال سرورهای کمپانی معروف HP در ایران فروش بسیار بیشتری نسبت به سایر کمپانی‌ها دارند و معمولاً با اقبال بیشتری از سوی خریداران مواجه می‌شوند.

** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha