به گزارش ایرنا، سردار رسول رحیمی بامداد سه شنبه در بازدید و بررسی زیرساخت های درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، توجه به رویکرد پدافند غیرعامل از نظر تامین، تجهیز و به کارگیری ابزار و لوازم پزشکی و نیز مدیریت نیروی انسانی در مراکز درمانی را بسیار مهم خواند و افزود: بی توجهی به این مساله مهم می ت,اند خسارات جبران ناپذیری بر نظام سلامت وارد کند.
وی با قدردانی از خدمات خالصانه کارکنان تلاشگر بخش های مختلف علوم پزشکی تبریز و به خصوص اورژانس بیمارستان امام رضا(ع)، از نزدیک در جریان چگونگی پذیرش و مدیریت بیماران حاد تنفسی از جمله کرونا قرار گرفت و اظهار داشت: فداکاری کارکنان و به ویژه پرستاران در طول سه سال اخیر و همه گیری کرونا هرگز از اذهان پاک نمی شود.
سردار رحیمی همچنین در جریان بازدید از اجرای مانور میدانی از دستگاه های ژنراتور برق بیمارستان امام رضا تبریز ، گفت: در این مانور میدانی همه ژنراتورهای موجود بیمارستان روشن و بدون عیب و ایراد در چرخه مدار برق رسانی قرار گرفتند.
وی بر آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی برای مقابله با حملات سایبری تاکید و اضافه کرد: در این زمینه باید دستگاه های اکسیژن ساز و مخازن ذخیره اکسیژن بیمارستان ها آمادگی ظرفیت تولید و ذخیره اکسیژن بیمارستان در شرایط عادی و شرایط بحرانی مانند بروز پیک های ابتلا به کرونا در استان را داشته باشند.
سردار رحیمی با اشاره به اقدامات امنیتی در ساخت و سازهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز، احداث خوابگاه بزرگ 2 هزار و 300 نفری دانشگاه در جوار بیمارستان های استان را به عنوان یکی از اقدامات شاخص دانشگاه برشمرد و گفت: این مرکز می تواند نقش ویژه ای در حوادث مترقبه و غیرمترقبه داشته باشد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.
نظر شما