به گزارش خبرنگار ایرنا بهمن اسمعیل زاده در نشست با فرماندار خلخال و بررسی آخرین وضعیت زیرساختهای مخابراتی این شهرستان برگزار شد، اعلام کرد: در حالیکه استان اردبیل در زمینه زیرساختهای ارتباطی از جمله استانهای محروم به شمار می رود در سطح استان هم شهرستان خلخال در مقایسه با سایر مناطق از امکانات کمتری برخوردار است.
مدیرکل شرکت مخابرات استان اردبیل با بیان اینکه در سالهای اخیر با هدف ارتقای سرعت اینترنت و ارتقای شبکه مخابرات کافوی نوری استان از ۹ عدد به ۱۳۰ عدد رسیده است، گفت: جایگزینی فیبرنوری به جای شبکههای کابل با سیمهای مسی از جمله برنامههای در دست اجرای شرکت مخابرات استان برای پایان دادن به سرقت سیمهای مسی و قطع ارتباط تلفنی روستاها و مناطق شهری این استان است.
وی راه اندازی ۵۰ سایت مخابراتی جدید در جهت تقویت امواج تلفن همراه و اینترنت پرسرعت را از جمله برنامههای در دست اقدام شرکت مخابرات استان اردبیل اعلام کرد که در صورت ابلاغ آن از مرکز کشور ۱۰ سایت در شهرستان خلخال احداث و راه اندازی خواهد شد.
مدیرکل شرکت مخابرات استان اردبیل یادآور شد: تاکنون از ۷۵ سایت راهاندازی شده از محل اعتبارات یو اس او، ۲۰ سایت در مناطق مختلف خلخال و با هدف پوشش راه های ارتباطی و مناطق روستایی ایجاد و راهاندازی شده است.
وی همچنین گفت: با برق دار شدن ۲ سایت تقویت امواج تلفن همراه در مسیر راه اصلی خلخال به فیروزآباد که با هزینه کرد ۳۵ میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا است این جاده تا پایان آذرماه امسال زیر پوشش کامل تلفن همراه خواهد رفت.
اسمعیل زاده همچنین از اجرای شبکه فیبر نوری به طول ۳۲۰ کیلومتر در شهرستان خلخال خبر داد و افزود: با پیوستن ۱۶ روستا به شبکه فیبرنوری بسیاری از مشکلات قطع ارتباط تلفن ثابت که از طریق شبکههای سیم مسی صورت می گیرد، برای همیشه برطرف خواهد شد.
اسمعیلزاده همچنین از ارتقای ۸۲ سایت مخابراتی در استان اردبیل خبر داد وافزود:۱۰ سایت از مجموع این سایتها در شهرستان خلخال واقع شده است.
همچنین در این جلسه فرماندار خلخال با انتقاد از عملکرد شرکت مخابرات استان اردبیل اعلام کرد: فاصله شاخص برخورداری مناطق شهری و روستایی این شهرستان از زیرساختهای مخابراتی از جمله تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت فاصله زیادی با سایر شهرستانهای استان دارد.
سید جواد یحیی زاده اظهار داشت: نابسامانی در وضعیت مخابرات خلخال از جمله سیمهای آویزان شبکه، تیرهای سقوط کرده خطوط انتقال کابل های مخابراتی روستاها همراه با قطعی طولانی مدت تلفن ثابت روستاها و خارج بودن برخی از روستاها و راههای ارتباطی منطقه از زیر پوشش آنتن تلفن همراه از جمله مشکلاتی است که مردم شهرستان را رنج می دهد.
نظر شما