به گزارش چهارشنبه ایرنا از منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر "جواد زنگنه" اظهار داشت: این معدن در زمینه برداشت سیلیس در ارتفاعات روستای عشاق و خارج از محدوده فعالیت میکرد.
وی افزود: با توجه به گزارشهای متعدد مردمی مبنی بر برداشت غیرمجاز سنگ سیلیس در ارتفاعات عُشاق و گشت و مراقبت توسط یگان حفاظت، پس از رایزنیهای لازم با حوزه قضایی بخش جوکار، دستور توقف عملیات اجرایی با پیگیری واحد حقوقی اخذ شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر بیان کرد: با همکاری واحد معدن و یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان و با حضور ماموران پاسگاه انتظامی ازندریان، این حکم اجرا و به متخلفان ابلاغ شد.
زنگنه ادامه داد: برداشت غیرمجاز سنگ در ارتفاع ۲ هزار و ۵۰۰ متری از سطح دریا و در ارتفاعات روستای عُشاق صورت گرفته است که برای متخلفان پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.
وی با بیان اینکه فعالیت معدنکاران در اراضی ملی منوط به اخذ مجوز و در محدوده مجوز قانونی است، گفت: اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان در حین استعلام و صدور مجوز برای فعالیت معدنی، محلهایی که در محدوده مجوز قانونی است، برای فعالیت آنها مشخص و تحت نظارت منابع طبیعی فعالیت میکنند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر یادآور شد: در حال حاضر خسارتهای اولیه فعالیت غیرمجاز این معدن بر اساس مواردی که مسجّل شده، برآورد و مدارک و مستندات به دادگاه ارائه شده است.
زنگنه با بیان اینکه موارد این چنینی در یک کارگروه تعامل در استان بررسی میشود، افزود: امسال فعالیتهای معدنی غیرمجاز در نقاط مختلفی همچون بخش سامن، روستای آبدر، حسنآباد آبدر، نازول و علیآباد دمق شناسایی و از ادامه فعالیت آنها که در زمینه برداشت سیلیس است، جلوگیری شد.
وی گفت: طی شش ماهه نخست امسال ۴۰۵ فقره پرونده اکتشاف و بهرهبرداری از معادن در این شهرستان وجود دارد و در سرکشیهای صورت گرفته از معادن، ۹ فقره پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر با وسعتی حدود ۳۲۰ هزار هکتار، حدود ۱۷۰ هزار هکتار اراضی ملی دارد.
نظر شما