به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رسولیان روز چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام اظهار داشت: امروز مهم ترین مسئله از نگاه مقام معظم رهبری و رییس جمهوری رونق تولید و رفع موانع پیش روی این حوزه برای توسعه اشتغالزایی است.
وی افزود: وزارت صمت در دولت سیزدهم تلاش دارد این مسیر را هرچه بیشتر هموار کند تا تولیدکنندگان و صنعتگران با فراغت بال بیشتری در این عرصه فعالیت کنند.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت یادآور شد: توازن سرمایه گذاری در وزارتخانه بطور جدی دنبال می شود تا مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از ریل صنعتی شدن عقب نیافتند.
رسولیان تاکید کرد: این سازمان تفاوتی بین استانی همچون ایلام با تهران از نظر تامین زیرساخت ها و سرمایهگذاری نمی گذارد، چراکه قیمت ها تفاوت چندانی نداشته و مناطق محروم نیز در اولویت قرار دارند.
وی اضافه کرد: بسته سرمایه گذاری جدیدی در وزارت صمت برای حمایت از تولید در حال تدوین است که بخشی از آن نهایی شده که بر اساس آن ظرفیت های موجود هر استان و منطقه شناسایی و مطابق با این استعدادها پروژه های صنعتی عملیاتی می شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی ایران گفت: مناطق کمتر توسعه یافته در این بسته بطور ویژه دیده شده و تسهیلات ارزان قیمت با اقساط بلندمدت تر به سرمایه گذاران واگذار می شود.
رسولیان همچنین از تاکید وزیر صمت برای سرمایهگذاری شرکتهای ایمیدرو و ایدرو در مناطق محروم کشور خبر داد.
وی ادامه داد: بیشتر فرآیندهای موجود در این وزارتخانه به صورت الکترونیکی شده و در شهرکهای صنعتی نیز با وجود اینکه تا سال گذشته واگذاری اراضی به شکل دستی صورت می گرفت، اما از امسال در فضایی شفاف و با حذف امضاهای طلایی شاهد اعطا زمین به افراد واجد شرایط هستیم، این فرایند بطور روشن در معرض دید عموم قرار دارند تا ضمن برقراری عدالت شرایط برای دسترسی آسان مردم به خدمات فراهم باشد.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت یادآور شد: این شفاف سازی در کاهش قیمت ها نیز تاثیرگذار بوده است ، بطوریکه با وجود حجم نقدینگی در کشور و تورم بالا شاهد کاهش قیمت در برخی زمینه ها بوده ایم.
رسولیان با اشاره به وضعیت شهرکهای صنعتی استان ایلام تاکید کرد: با وجود داشتن شهرک های متعدد شاهد کمبودهایی در زیرساخت ها هستیم که باعث شده بیش از ۵۰ درصد اراضی واگذار شده به تولید نرسند.
وی اضافه کرد: بسیاری از اراضی به افراد واجد شرایط واگذار نشده بود که طی یکسال اخیر بسیاری از این اراضی بازپس گرفته شده و در اختیار افراد کننده کار قرار گرفته است.
معاون وزیر صمت از احیای بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در کشور طی یکسال گذشته خبر داد و گفت: با تلاش استانداران این رویه برای رفع نیازهای سایر واحدها دنبال می شود.
نظر شما